Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kemény fizikai és egyben igen...

Kemény fizikai és egyben igen megterhelő szellemi munka mellett (tavasztól őszig tartó, szezonális) munka mellett, hogy lehet figyelni az edzések és étkezések minőségére?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne némi motivációra. Tudnátok tippeeket adni? Mikor edzek, mennyit, hogy oldjam meg a kaja kérdését? Darázok, hogy amit nagyon odafigyelve, tudatosan, ősztől felépítettem, tavasztól dobhatom a kukába megint. Nem irodai munkát végzek..., építőiparozom.

2016. jan. 27. 06:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Most komolyan az építő ipar... Még a nagyobb téglák is max 8-10kg körül lehetnek... És mégcsak nagyon emelgetned sem kell, csak megfogyni és szórni őket egyvonalba... Értelemes ember eleve úgy pakolja a raklapokat, hogy odafordulok, megfogok egy téglát, átfordítom a törzsemet és lerakom... Nincs ebben semmi izommunka...

Betonozás... Mixer, vagy a talicska eléd borítja, te meg lelapogatod egy fél-1kg-os rúddal...

Ácsmeló se nehéz... Csak azért minősülnek nehéz fizikai munkának, mert ritkán előfordul, hogy kell emelni... De ennyi... Nem arról szól az építő ipar, hogy egész nap súlyzózol... :D

2016. jan. 27. 12:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Építőipar, tág fogalom... Nem kézi földmunka, vagy egyébre kell gondolni. Uszodatechnika, saját vállalkozásom van, én vagyok a boss :) .

Ettől függetlenül hajtós, szellemileg és fizikailag is kimerülök, de az esti bezabálásba - sörözésbe nem akarok beleesni.

2016. jan. 27. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó csak példákat írtam, de még nem találkoztam olyan dologgal építő iparban, amit ennyire túl kellene misztifikálni, mint itt egysek, hogy akkor ne is edzél, mert mozogsz eleget... Aki ilyet mond, annak sok fogalma nincs az építő iparról... Max arról fantáziál, hogy mi többszáz kg-okkal rohangálunk egyész nap...
2016. jan. 27. 12:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Na az kellene még... Igen, kicsit sztereotípia, hogy az építőiparban dolgozom és egyből elképzelnek maguk elé egy culágert svájci sapkában. Mindenki nyugodjon le a p....ba, ők sosem akartak testépíteni, vagy ha igen, kellő motivácó hiányában feladták. :D
2016. jan. 27. 12:57
 15/15 Jaki002 ***** válasza:
Én 10 órát melózom heti 5x, van, hogy egésh délután kamiont pakolok vagy 60 kilós bútorokkal birkózom, mégsem okoz gondot, se a tömegelés se a diéta. Nyilván tötekedni kell a pihenésre, de nem kell abbahagyni az edzést. Sőt! Napi 6-8 óra könnyű melóval csak a szerencsések tudják a gyúrást finnanszírozni.
2016. jan. 28. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!