Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez nem megterhelő az emberi...

Ez nem megterhelő az emberi test számára? (lent) (sajáttestsúly)

Figyelt kérdés
Nézem ezeket a videókat és csak ámulok és bámulok.Ebben a vidóban 2:21 től az mi?? https://www.youtube.com/watch?v=5SuGY9vuQxI Te jó ég hogy lehet valaki ilyen erős? Az izületeket nem károsítja ez vagy a csontokat? Vagy épp ellenkezőleg? Nagyon megerősít őket?

2014. aug. 25. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:

explosive muscle up. Amúgy ez az alapok egyike és nagyon nem megterhelő. Én megtudom a lassút és a kis lendületest de ezt a robbanékonyt még nem.

amúgy próbáld ki, nekem 1 évembe került

2014. aug. 25. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is megy, 2 hónap után sikerült. De nekem se a robbanékony csak a lassú. 14/f
2014. aug. 25. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
az ízületekre káros hosszútávon, ezért kell folyamatos szoktatás és erősítés. habár az explosive jobb mint a lassú.
2014. aug. 25. 17:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs de az mit jelent az hogy szoktatás?
2014. aug. 25. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

fokozatos terhelésnövelés, és figyeled, fáj e a porcnak.

+porctámogató kiegészítők. de nagyobb testsúly mellé már egyáltalán nem ajánlanám, a csukló nem erre lett "tervezve".

legalább fáslizás is kellene mellé.

mondanám, kérdezz meg orvosokat, de az orvosok semmihez nem értenek, inkább kiöregedett tornászoknál érdeklődj.

2014. aug. 26. 08:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kielégítő választ!! :D Ment a pacsi.
2014. aug. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!