38,5cm-es kar 17% körüli tzs,178cm/82,5kg már jónak számít vagy még átlagos?
Állandóan istenítenek az átlag emberek ezekkel a paraméterekkel, de szerintem még zsíros vagyok csak már kezdtem a 6. hét diéta után veszíteni az erőmből, ezért nem csináltam tovább, szinte 0 ch-n voltam már. Igazából volt már 38,5cm-es karom olyan 20-21% tzs mellett, de nekem ez még mindig nem tűnik nagynak, inkább átlagos, látszik, hogy edzek, de azért nem kell elájulni.
19-el megy a szériázás egykezesekkel, szabályosan. Tricepsz gépen pedig 110kg-al, csigán 55-60kg. Csak, hogy érzékeltessek egy kis erőszintet. Szerintetek?
Persze, tudom.
Haverommal kezdtük 4 hónapja, ő 5 centivel magasabb, ugyan annyi kiló, ugyan annyival, tehát 14-el bicepszeztünk először, de én edzettem előtte fél évet(anyagi okokból nem tudtam folytatni, így visszaestem szépen), ő pedig a semmiből kezdte és szinte ugyan ott tart, mint eddig, mellben pedig sokkal jobb.
Szertintem jól látod a dolgot, valami az átlagember edzetlenségéhez képest s ugyebár korábbi magadhoz képest is, de nem valami hatalmas eredmény a hobbi testépítésben.
Az a fő, hogy magadhoz képest fejlődsz, amúgyis csak most kezdted még :D Ahhoz képest szép. Egyesekhez képest pedig egészen impresszív. Nem sokakkal vagyok olyan viszonyban, hogy lemérjem a karját, a háztartásomban 2 fő van, 27 és 28 cm, ha jól emlékszem, tuti nem több :) S persze sokat ér valaki 40-es karral, ha az zsír...
17%-os tzs sok, méghozzá meglehetősen. Szerintem inkább próbálj meg leszálkásodni 12-13% köré, mivel így csak egyre több lesz a zsír és annál nehezebb dolgod lesz.
(Persze ez csak az én véleményem, nem kötelező egyetérteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!