Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 2-3 otthoni súlyzós...

Heti 2-3 otthoni súlyzós edzéshez mennyire ajánlott a fehérje fogyasztása?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha kicsit amatőrnek tűnik a kérdés, de még most vetem bele magam a dologokba :)

Heti 2-3 otthoni edzés lenne, bicepszre, tricepszre, 5 kilós súlyzókkal. (Plusz egy kis guggolás és hasazás, de a fő mozgásom a futás)

Formálódás, izmosodás a cél.

Ajánlott a fehérje fogyasztás edzések után? Ha igen, milyet?

Nő/56 kg :)

Köszi a válaszokat!

2016. jan. 25. 12:37
1 2
 11/16 Cortez70 ***** válasza:
Én pl mhn wheyt veszek, de azt rendelni kell. Van aki a stillmasstól rendel és van aki a myprotein márkát preferálja.
2016. jan. 25. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Whey 80 instant, jól oldódik. Ha esetleg stillmass-tól vennél :)
2016. jan. 25. 13:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Egyébként nem közvetlenül a kérdéshez tartozik, de ha ilyen segítőkészek voltatok, akkor már megkérdezem :)

Futás után mit a legjobb bevinni? Gondolok itt most Akár kajálással, akár kiegészítőkkel. Pl a fehérjére azt írja vki h semmi értelme, más azt, hogy nyugodtan mehet futás után. Mások más kiegészítőket ajánlnak. Olvastam már róla annyi cikket, véleményét, de szinte mindenhol eltérő volt.

2016. jan. 25. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Futás után egy szokásos étkezés mehet, ott nincs szükség külön turmixra.
2016. jan. 25. 14:40
 15/16 Cortez70 ***** válasza:
Jaja, simán mehet majd szilárd teljes étkezés amikor majd tudsz enni.
2016. jan. 25. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Hús és fehérjepor nélkül is be lehet azért vinni a megfelelő mennyiségű fehérjét... Persze ha ez nem kényelmes, használhatsz port, erre van. Csak jócskán legyen az ételedben is fehérje.
2016. jan. 25. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!