Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit szoktatok enni, ha...

Ti mit szoktatok enni, ha egész nap nem vagytok otthon és nincs nálatok elég kaja?

Figyelt kérdés

Nem munkában,hanem ha elmentek egy hosszabb programra és ennetek kell valamit közben.

Csak ötleteket szeretnék meríteni mára, amiben nincs sok ch, mert addig jutottam hogy gyrostál csak zöldséggel. :D

2016. jan. 24. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az éttermeknek elég szegény sajnos a kínálatuk egészséges ételekből. A legtöbb szárnyast és zöldséget is bepanírozzák. :/

Ennek ellenére eddig még mindenhol sikerült találnom valamilyen párolt, vagy töltött húst zöldkörettel.

Az egyik helyen a kedvencem a zöldségcsíkokkal töltött pulykamelltekercs bébirépával, a másik helyen az olaszos csirkemell (paradicsom, mozarella) zöldkörettel.

De tonhalsaláta, csirkemellsaláta, ráksaláta szinte majdnem minden pizzéria palettáján szerepel.

Ha meg minden kötél szakad, negyedévente-félévente egy szénhidrát szegény pizza is belefér, bár ez is elég kevés pizzériában érhető el.

2016. jan. 24. 11:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez a problémám nekem is,hogy eleve vasárnap van,bolt nincs nyitva ahol tudnék venni valamit, mozi előtt meg a plázában csak gyorséttermek vannak meg egy gyrosos. Szerintem még azzal járok a legjobban.. Vagy még valami hasonlóra gondoltam,egy twister mondjuk a kfc ben,abban csak a tortilla vészes szerintem.
2016. jan. 24. 11:17
 3/15 Cortez70 ***** válasza:
62%
Ha éppen nem viszek kaját, akkor tömegeléskor bármi húsos kaja jöhet, gyros vagy hamburger, stb. Már ha a gyors kajálás kerülhet csak szóba.
2016. jan. 24. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha diétázom nincs olyan hogy nincs kaja. Tömegeléskor gyros, gyrostál, vagy ha zsírosabb hús akkor az, zöldséggel, plusz ch nélkül.
2016. jan. 24. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyél halat.
2016. jan. 24. 11:36
 6/15 Cortez70 ***** válasza:
Az igaz, a hal mindig jól jön.
2016. jan. 24. 11:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, de találtam a fagyiban csirkét,inkább elviszem magammal. :D
2016. jan. 24. 11:54
 8/15 Cortez70 ***** válasza:
60%
Bakker, először azt hittem, hogy fagyit eszel.:)
2016. jan. 24. 11:56
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Ricspinája bécéát iszom 20 literes víztartályból és mellette mandulát rágok. Meg megy a zacskós tésztaleves tonhallal madafaka
2016. jan. 24. 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Tömegelésnél néha betolok egy gyrost mindennel.

(nem vagyok zsírosodó típus amúgy se)

2016. jan. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!