Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokkal tudnam...

Milyen gyakorlatokkal tudnam otthon az egesz testet edzeni? Szallkas, fitt alakot szeretnek.20/L

Figyelt kérdés

Nem vagyok kover, inkabb feszesebb alakot szeretnek terembe jaras nelkul. Otletek? Es felek attol is, hogy megeroltetem az izuleteimet, mert magamat ismerve, kepes vagyok tobbet varni magamtol, mint amire kepes vagyok.

Nagyon szeretnek izmos(noiesen) felsotestet-hatat es lapos hasat.

2012. ápr. 27. 18:42
 1/10 dirtboy ***** válasza:

fegyencedzés nem nézz utána az jó lesz neked.

kajára oda kéne figyelni,kéne egy étrendet is nézned és alkalmaznod.

2012. ápr. 27. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:

A has viszonylag könnyen edzhető eszközök nélkül, a hát már kevésbé. Itt találsz néhány súlyzómentes gyakorlatot is.

[link]

A fegyencedzés is jó lehet, de ahhoz is szükség van néhány eszközre (pl. húzódzkodórúdra).

2012. ápr. 27. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon jó erre a fegyencedzés és vannak még jó videók, kaják a bodyrock.tv oldalon.
2012. ápr. 27. 18:50
 4/10 A kérdező kommentje:
huzodzkodo rud van
2012. ápr. 27. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Az jó, akkor mehet a fegyencedzés: fekvőtámasz, húzódzkodás, guggolás, lábemelés függeszkedve, hídtartások.
2012. ápr. 27. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Húzódszkodás, tolódszkodás, fekvőtámasz variációk(szűk, széles, 1 kezes, felugró) gugolás, kitörés, hasizomgyakorlatok + heti 2 futás.
2012. ápr. 27. 19:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) Csak a gond az, hogy meg nem nagyon tudom 4nel tobbszor helyesen kihuzni magam. (Szuk, szembe fogassal) :)) de majd csak jobb lesz
2012. ápr. 27. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Felhúzni magad? :)

Tegyél egy széket magad elé és kicsit besegítesz lábbal.

2012. ápr. 27. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
A Fegyencedzés című könyv szépen fokozatosan nehezíti a gyakorlatokat. Érdemes megvenni, ha ez a fajta edzés érdekel.
2012. ápr. 27. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, felhuzni magam :)) Regebb tobb is ment, amig karateztam, jobb eroben voltam. Na de az egyetem... es lustasag... kicsit elhagytam magam.

Utana nezek a konyvnek, erdekel.

2012. ápr. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!