Szerintetek ez igaz vagy nem?
Üdv
Tegyük fel egy jó genetikájú valaki, aki aki elkezd edzeni és az első évben felpakol magára 8-9 kg izmot, a második évben 4kg-ot.
Egy normális genetikájú srác, edz 1 éve, van alapja, meg 4-5 kg izom rajta már, csinál személyi edző felügyelete és doki felügyelete mellett 2 kúrát 1 évben (Heti 500 mg tesztó + valami).
Utol tudja érni az első srácot és felül is múlja vagy kb. ugyan ott lesznek ?
Véleményeket, tapasztalatokat, válaszokat előre is köszönöm, nem feledkezem el a pozitív értékelésről sem ;)
Minden bizonnyal utoléri, de más kérdés, hogy hamarabb meg is fog dögleni, illetve amint abbahagyja a cuccot, össze fog esni.
Hogy megéri-e neked? Te tudod, te életed.
Cortez70, értem, igen nagyon minőségi cucc, mindenből a legjobb, ha a pénz nem akadály :)
Első válaszolónak, szerinted egy tapasztalt, 20-30 éve edző személyi edző meg egy tapasztalt sportdoki mellett beledöglik, akkor .... :)
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Akkor mi? Ugyanolyan egészségesen éli tovább az életét, mint ha nem is szedett volna semmit? Azért ezt te sem gondolhatod komolyan.
De mindegy is, a kérdés és a válasz is adott, utol fogja érni elég könnyen.
Persze, hogy nem fogja egészségesen tovább élni az életét :)
Csak szerintem maximális felügyelet mellett nem lesz gond.
Aki meg cigizik és piál évekig, meg csomó zsíros kaját betol és elhízik malacul 100-120 kg-ra, szerintem több gondja lesz :)
"hamarabb meg is fog dögleni, illetve amint abbahagyja a cuccot, össze fog esni. "
Max ha belecsap a villám. 500mg test-e-töl még senki sem döglött meg, főleg ha felügyelet mellett csinálja. Össze esni meg max csak akkor fog, ha nincs rendes PCT-je. (Tény, hogy kúra után általában veszít az ember pár kg-t, ami főkként szövetek vagy izmon belüli víz, illetve glikogén. Az meg, ha valaki felszed 8-9kg-t 2 hónap alatt és abból veszít 1-1.5kg-t még mindig elég jó arány szerintem)
Nincs első kúra, csak kúra van.
Én még olyannal nem találkoztam, aki abbahagyta a cuccot és hónapok múlva nem veszett el az a tömeg/erő. Jobb esetben "csak" löttyedt lett. Legjobb esetben is stagnálás volt egészen a következő kúráig,amikor már a kis lelke nem bírta, hogy nem fejlődik semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!