Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez igaz vagy nem?

Szerintetek ez igaz vagy nem?

Figyelt kérdés

Üdv

Tegyük fel egy jó genetikájú valaki, aki aki elkezd edzeni és az első évben felpakol magára 8-9 kg izmot, a második évben 4kg-ot.

Egy normális genetikájú srác, edz 1 éve, van alapja, meg 4-5 kg izom rajta már, csinál személyi edző felügyelete és doki felügyelete mellett 2 kúrát 1 évben (Heti 500 mg tesztó + valami).

Utol tudja érni az első srácot és felül is múlja vagy kb. ugyan ott lesznek ?

Véleményeket, tapasztalatokat, válaszokat előre is köszönöm, nem feledkezem el a pozitív értékelésről sem ;)

2016. jan. 23. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal utoléri, de más kérdés, hogy hamarabb meg is fog dögleni, illetve amint abbahagyja a cuccot, össze fog esni.

Hogy megéri-e neked? Te tudod, te életed.

2016. jan. 23. 12:01
 2/12 Cortez70 ***** válasza:
100%
Koxal pár hónap alatt utoléri, sőt lehagyja a naturál gyereket, ha jó az étrend és rendes cuccot vett ,amiben azért van is hatóanyag.
2016. jan. 23. 12:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Cortez70, értem, igen nagyon minőségi cucc, mindenből a legjobb, ha a pénz nem akadály :)

Első válaszolónak, szerinted egy tapasztalt, 20-30 éve edző személyi edző meg egy tapasztalt sportdoki mellett beledöglik, akkor .... :)

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2016. jan. 23. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Akkor mi? Ugyanolyan egészségesen éli tovább az életét, mint ha nem is szedett volna semmit? Azért ezt te sem gondolhatod komolyan.

De mindegy is, a kérdés és a válasz is adott, utol fogja érni elég könnyen.

2016. jan. 23. 12:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem fogja egészségesen tovább élni az életét :)

Csak szerintem maximális felügyelet mellett nem lesz gond.

Aki meg cigizik és piál évekig, meg csomó zsíros kaját betol és elhízik malacul 100-120 kg-ra, szerintem több gondja lesz :)

2016. jan. 23. 12:11
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

"hamarabb meg is fog dögleni, illetve amint abbahagyja a cuccot, össze fog esni. "

Max ha belecsap a villám. 500mg test-e-töl még senki sem döglött meg, főleg ha felügyelet mellett csinálja. Össze esni meg max csak akkor fog, ha nincs rendes PCT-je. (Tény, hogy kúra után általában veszít az ember pár kg-t, ami főkként szövetek vagy izmon belüli víz, illetve glikogén. Az meg, ha valaki felszed 8-9kg-t 2 hónap alatt és abból veszít 1-1.5kg-t még mindig elég jó arány szerintem)

2016. jan. 23. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Genetika az is hogyan reagálsz adott hatóanyagra, azzal mit tudsz elérni. Ezt nem lehet megmondani előre.
2016. jan. 23. 12:57
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Simán utoléri, ami gond szokott lenni, ha túl korán koxol:hirtelen erőnövekedés, izületek, szalagok nem bírják.
2016. jan. 23. 13:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Valami erős izületvédő, pl. Animal flex segíthet ?
2016. jan. 23. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Nincs első kúra, csak kúra van.

Én még olyannal nem találkoztam, aki abbahagyta a cuccot és hónapok múlva nem veszett el az a tömeg/erő. Jobb esetben "csak" löttyedt lett. Legjobb esetben is stagnálás volt egészen a következő kúráig,amikor már a kis lelke nem bírta, hogy nem fejlődik semmit.

2016. jan. 23. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!