16 éves 108 kg és 182 cm vagyok! hogy lehetne?
nem vagyok az a lusta disznó gyerek hanem falusi vagyok, koromhoz képest nagy vállas gyerek, minden nyáron keményen dolgozom megerőltető munkákat (cipekedést) vagy hasonlót és van rajtam bőven izom meg még gyúrok is itthon ,látszik rajtam az izom főleg mell,karok és vállamon de ha nem feszítek akkor nem látszanak annyira mert bevallom van rajtam felesleg is!
mivel nincs kinyalva a seggem ezért nincs nagyon pénzem
ilyen szarokra ha valaki azt mondaná hogy vegyek vmit és egyem na szóval az lenne a kérdés ha itthon edzek diéta nélkül de nem zabálok akkor is ki lehetek szépen gyúrva? Jah és hogy van most ez az egész ha elkezdek gyúrni akkor lemegy a zsír és utána lesz csak izom vagy a zsír megy le és közben jön az izom is?
az utolsó kérdésem az lenne ,hogy mi lenne ha már megvan az izom meg az alak de van rajtam az a bizonyos felesleg és azt nem lehetne szálkásítóval megoldani !
Ha alacsonyabb a napi kalóriabeviteled, mint a napi kalóriaigényed és mellette megerőltető izomtevékenységet végzel, akkor a szervezeted zsírt éget el, hogy pótolja a hiányzó kalóriaigényt. Ha nem végzel mellette megerőltető izommunkát, akkor a szervezeted elsősorban az izmokat kezdi lebontani, mert az izmoknak nagy a kalóriaigénye, így nem takarékos megtartani őket, ha nincsenek használva. Edzeni kell és mellette alacsony kalória, hogy fogyjál. Plusz még egy dolog nagyon fontos: a fehérjebevitel is legyen magas.
Kezdőknél működhet, hogy megy le zsír és közben jön az izom, de aki edzésben van és van már egy jelentős izomtömege, annál már nem nagyon működik, vagy az egyik, vagy a másik.
Ha nem tudsz diétázni, attól még próbálj meg ügyelni a kajádra, kevesebbet kajálj és akkor biztos fog lemenni zsír. Az sem mindegy, hogy mit kajálsz, olvasd el a Sárga Kapszula című e-book-ot, rövid és könnyen érthető, ingyenes.
A "szálkásítók" nagyjából lófast nem érnek, az alacsony kalóriabevitel végzi el a szálkásítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!