Tricepsz edzésére jobb a magasabb ismétlésszám?
Figyelt kérdés
Ha mellel edzem egy napon,és mellre 6-8 ismétléssel dolgozok,tricepszre jobb a 10-es ismétlés?2016. jan. 20. 13:41
3/9 A kérdező kommentje:
Tömegelésnél is?
2016. jan. 20. 15:05
4/9 Cortez70 válasza:
Igen. Nem kisebb súllyal kell szálkásítani. Akkor is marad a nagy súly, csak az étrend lesz más és több aerob edzés megy a súlyzós mellé. De a súlyzós nem változik. Google: szálkásítás tévhitek.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom,de én nem is akarok szálkásítani.
2016. jan. 20. 15:31
6/9 Cortez70 válasza:
Csak írtam, hogy nincs különbség súlyzós edzében.
7/9 A kérdező kommentje:
Ja értem.Te is csak tricepsznél dolgozol magasabb ismétléssel Cortez?
2016. jan. 20. 16:24
8/9 Cortez70 válasza:
Lábnál is a gépeknél magas ismétlésszámmal dolgozom. Guggolásnál meg felemgyek nagy súlyra is amiből csak 5-6 megy, majd pár kisebb súlyos sorozat a végére. Mellnél a tárogatás és áthúzás megy nagy ismétlésszámmal. Vállnál az odalemelések.
9/9 FixoKofic válasza:
Felsőtestnél: 8-10-12 ismétlés megy
Alsótestnél: 15-20 ismétlés
Tehát akkora súllyal csináld amennyivel 8-10 ismétlés megy
Nagyobb súllyal kevesebb ismétlés számmal = sokkal hatásosabb
Kisebb súllyal 2x annyi ismétlés szám = kevésbé hatásos :/
ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!