Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A 30 napos guggolas edzesterve...

A 30 napos guggolas edzestervet vegigcsinalta valaki?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyire lett latvanyos? Latok kepeken nagy valtozasokat, de szerintem kamu. En is elkezdtem de nem sok eredmenyt lattam 15 nap utan sem. Kinek mi a tapasztalata?
2016. jan. 19. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Vera, nőként eleve hátrányban vagyunk a tesztoszteron miatt, azt a luxust nem engedhetjük meg magunknak, hogy befolyásoljanak beszólásokkal (én mondjuk immunis vagyok az ilyesmire)...

Én szeretek guggolni, könnyen ráveszem magam, ami a legtöbb mozgásformára nem igaz, ártani pedig tuti nem árt.

2016. jan. 19. 18:48
 12/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem a guggolással van baj, hanem a terhelés nélküli nagy ismétlésszámos sorozattal. Súly kell. Ennyi. Nekem sem lenne izmos lábam ha csak súly nélkül bohóckodnék.;) a nőknek is illik egy idő után kb saját testsúlynyi plusz súllyal guggolni. Férfiaknak meg 2 x testsúlyba illik beleguggolni.
2016. jan. 19. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:

Megnéztem ezt a 30 napos guggolás kihívást: a 30. napra 200 guggolásig kell eljutni.

Eddig én is súly nélkül guggoltam, nemrég kezdtem el súllyal (igaz még nem sokkal) guggolni. Ég és föld súly nélkül. Sokkal-sokkal eredményesebb súllyal guggolni, csak jól kell megválasztani a súlyokat.

Cortez a saját testsúllyal való guggolást mennyi idő alatt "illik" elérni?

2016. jan. 19. 19:05
 14/20 anonim ***** válasza:
(Bocs a sok szóismétlésért.) :/
2016. jan. 19. 19:06
 15/20 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem kb 1 év alatt elérhető nőknél. Nálunk vannak fiatal csajok, nem edzenek egy éve, de 50-nel simán szériáznak. Nem mindegyik, de vannak ilyen gyorsan fejlődő lányok.
2016. jan. 19. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor nyugodtan guggolhatok tovább a kézisúlyzóimmal? Úgy nem gáz? :D

Ha már egyszer a comb közelítő -távolító miattatok nincs használva... :P

2016. jan. 19. 19:46
 17/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Guggolhatsz persze és meglátod, hogy egy év múlva már játszani fogsz az 50 kilócskával.:)
2016. jan. 19. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Értem, köszi.

Akkor, Vera, találkozunk itt 1 év múlva, és meglátjuk, ki meddig jutott. :))

2016. jan. 19. 20:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk nálam az 50 kg még nem érné el a testsúlyt... ha elérem az áhított célt, még akkor sem fogja. :D

Mondjuk elég nehezen képzelem el magam 50 kg súllyal guggolva... de az elmúlt 9 hónapom így is tele van meglepetéssel, én már semmin nem lepődök meg magammal kapcsolatban. :D

2016. jan. 19. 20:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Fel ev alatt sport multal nem rendelkezo lanyok is elerik a sajat testsulyt ha rendesen guggolnak szoval nem olyan elerhetetlen cel az hajra!
2016. jan. 20. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!