A 30 napos guggolas edzestervet vegigcsinalta valaki?
Vera, nőként eleve hátrányban vagyunk a tesztoszteron miatt, azt a luxust nem engedhetjük meg magunknak, hogy befolyásoljanak beszólásokkal (én mondjuk immunis vagyok az ilyesmire)...
Én szeretek guggolni, könnyen ráveszem magam, ami a legtöbb mozgásformára nem igaz, ártani pedig tuti nem árt.
Megnéztem ezt a 30 napos guggolás kihívást: a 30. napra 200 guggolásig kell eljutni.
Eddig én is súly nélkül guggoltam, nemrég kezdtem el súllyal (igaz még nem sokkal) guggolni. Ég és föld súly nélkül. Sokkal-sokkal eredményesebb súllyal guggolni, csak jól kell megválasztani a súlyokat.
Cortez a saját testsúllyal való guggolást mennyi idő alatt "illik" elérni?
Akkor nyugodtan guggolhatok tovább a kézisúlyzóimmal? Úgy nem gáz? :D
Ha már egyszer a comb közelítő -távolító miattatok nincs használva... :P
Értem, köszi.
Akkor, Vera, találkozunk itt 1 év múlva, és meglátjuk, ki meddig jutott. :))
Mondjuk nálam az 50 kg még nem érné el a testsúlyt... ha elérem az áhított célt, még akkor sem fogja. :D
Mondjuk elég nehezen képzelem el magam 50 kg súllyal guggolva... de az elmúlt 9 hónapom így is tele van meglepetéssel, én már semmin nem lepődök meg magammal kapcsolatban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!