Az alábbi gyakorlatokból mi lenne a megfelelő ismétlésszám, ha fokozatosan növelni akarom a súlyt is?
Előre bocsátom: nő vagyok és nem akarok izomkolosszus lenni, pusztán formásodni, szálkásan, tónusosan izmos lenni. A felsőtest edzésem úgy gondolom rendben van, viszont a comb-popsi-has edzést nem érzem elég hatékonynak és nem tudom, hogy kell-e még az ismétlésszámokat növelni, vagy inkább a súlyt növeljem? Ezeket csinálom:
Szűk guggolás 80 db (4*20)
Kitörés váltott lábbal 30/láb (3*10/láb)
Csípőemelés hanyattfekve (posira) 60 db (súly a medencémen)
Páros lábemelés hanyattfekve (hasra) 60 db (3*20)
Hasprés 120 db (4*30)
Szóval a kérdés hogy szerintetek kellene még az ismétlésszámokat növelni vagy azok rendben vannak és már csak a súlyok növelésére törekedjek? Van-e esetleg még olyan gyakorlat amit feltétlenül hozzátennétek?
(Kérlek ne irjátok hogy menjek edzőterembe mert munka és két pici gyerek mellett ezért is hajnali 4.30kor kell felkelnem hogy le tudjam nyomni mielőtt dolgozni megyek)
Nem tudom megállni, pedig leírták már. Nem láttál még itt kérdéseket, hogy mit lehet kihozni naturálban fiatal férfiként, mi? Még ők sem tudnak izomkolosszusok lenni, ha mindent megtesznek sem, sőt, igencsak távol esnek attól, hogy annak nevezzük őket.
Nőként inkább ellentétes problémák lehetnek, nem az, hogy túl izmos leszel (én előre megmondom - mivel nemrég kezdtem csak -, hogy nem fogok tiltakozni, ami izom képes rám feljönni, jöjjön, nincs határ :D max. combnál nem vagyok benne biztos, de extrém szálkás test nélkül egy női naturál comb bizonyára még nem sok az ízlésemnek), de az sem úgy megy, hogy lenyomod a szokásos edzésedet és másnap duzzadó izmokra ébredsz. Elég lesz akkor félned, ha látod, hogy csak nősz és nősz és nősz, lassan, de folyamatosan... De akkor sem kell megállnod, bekerülhetsz a Guiness Rekordok Könyvébe és jól kereshetsz interjúkkal, mint valami genetikai csoda. Vagy valami ilyesmi.
De ebben nem hiszek, mivel ez bizonyára erősen ellentétben van bizonyos természeti törvényekkel. Az emberi test korlátait nem lehet nagy ívben átlépni extra szerencsés genetikával sem.
Sosem leszel túl izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!