Szerintetek igy jol csinalom? Fogok tudni rendesen fejlodni?
Figyelt kérdés
175cm vagyok, 18 eves, 77-8kg. Testzsirom kb 23%.
Vettem hitec whey c6 feherjet.
Reggelihez hozzakeverem a zabpelyhemhez, aztan egesz nap puffasztott rizset es buzat eszek, ebedre hust eszek levessel, delutan salatakat eszek es ismet meleg eteleket. Nincs idom beosztani 1.,2.,...etkezesekre az iskola es az erettsegi miatt.
Vacsorara altalaban salatat, joghurtot eszek.
Heti 3x jarok konditerembe, edzesek utan iszok egy adag hyper mass 5000ret a C6al egyutt.
Szerintetek jo igy? Tudok fejlodni ilye eletmoddal?
2016. jan. 18. 18:55
1/6 Cortez70 válasza:
Ha zsírt akarsz veszteni, akkor kalória mínuszban kell lenned. A hypermass egy cukorkupac, felejtsd el diétában. Mi a fasnak iszik egy zsíros ember cukrot? Nem kell neked. Délelőtt sem csak ch kell, hanem fehérjebevitel is legyen. A meleg étel meg akármi lehet, szóval ez nem mond semmit.
2/6 anonim válasza:
Sokat nem tudunk meg ebből, mert a tápanyagbeviteled lenne a lényeg. Egyébként iskola mellett nincs időd beosztani? Akkor a legkönnyebb, szívesen visszamennék 5 évet, mikor suliba jártam, szünetben 45 percenként akkor ettem a dobozból a kajámat amikor akartam, melóhelyen nehezebb ügy.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsodleges celom az izomtomegem novelese lenne
Meleg etel alatt ertem a rizset hussal, husleves, tesztafelek, stb
2016. jan. 18. 21:12
4/6 Cortez70 válasza:
Szerintem a 23% az sok. Én pl 15 fölé sem engedem soha. De te látod magad.
5/6 A kérdező kommentje:
Iskolaban mertek, en is meglepodtem, nem latszik rajtam, max a hasamon hogy nem kockas
2016. jan. 18. 22:47
6/6 anonim válasza:
Iskolai mérések igen retkek, de ekkora magassággal lehet 20% körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!