Mit csináljak, hogy olyan legyen a mellem, mint régen? 23/L
Figyelt kérdés
Kb. fél éve edzek és nagyon szépen látom a változást mindenhol, viszont azt vettem észre, hogy a melleim kicsit leplöttyedtek. Alattuk ott az izom, látom is, de valahogy mégsem az igazi. Mit csinálok rosszul? Lehet, hogy az étkezésemmel van baj?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2016. jan. 17. 20:37
21/30 anonim válasza:
Szerintem is kényelmesebb lehet a kisebb mell, bár edzéskor egy megfelelő, nem kényelmes, hanem feszes melltartó elég, legalábbis ha nem nagyon nagy az ember melle. De a kicsi mell is OK, a lógós persze annyira nem.
22/30 *Glissade* válasza:
Ha Vali azt mondja: Az úgy van!!!! :))))
Tehát hatékony a linkben szereplő pakolás és olaj!
23/30 anonim válasza:
Csak nekem esett le eddig,hogy ez a gliss csaj nem normális?
24/30 *Glissade* válasza:
Igen, egyelőre csak neked. :D
25/30 anonim válasza:
Tévedsz,írták már többen is,hogy nem vagy százas.:p
26/30 anonim válasza:
Aki antalvalit ajánl az eleve nem az igazi :D
27/30 *Glissade* válasza:
Az "több ember" te voltál. ;)
28/30 *Glissade* válasza:
Én is ezt gondoltam ameddig megnem ismertem személyesen Valit egy több napos fesztiválon és együtt nem koncerteztünk. :D
30/30 *Glissade* válasza:
Persze, kicsit berugtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!