Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak, hogy olyan...

Mit csináljak, hogy olyan legyen a mellem, mint régen? 23/L

Figyelt kérdés

Kb. fél éve edzek és nagyon szépen látom a változást mindenhol, viszont azt vettem észre, hogy a melleim kicsit leplöttyedtek. Alattuk ott az izom, látom is, de valahogy mégsem az igazi. Mit csinálok rosszul? Lehet, hogy az étkezésemmel van baj?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. jan. 17. 20:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
23%
A melleddel is emelgess súlyokat.
2016. jan. 17. 20:40
 2/30 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom alacsony alacsonyabb a kalória beviteled, mint az igényed, ezért fogytál zsírból, ami a melleiden is meglátszik.

Hogy az étkezéseddel van-e baj, azt úgy tudnánk megmondani, ha leírod, hogyan étkezel. :)

A mell edzést meg nőknek nem kell túlzásba vinni, mert a cicik látják a kárát.

2016. jan. 17. 20:43
 3/30 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is csökkent a TZS-d és ennek - sajnos - természetes velejárója, hogy a melledből fogysz, ugyanis a mell külső része javarészt zsírszövet.

Nőknél iszonyú nehéz ezt eltalálni, ha túl keveset eszel fogyasz (mellből is), ha túl sokat jön az úszógumi. Nem véletlen, hogy az összes testépítő és fittness profinak szilikon melle van.

2016. jan. 17. 20:45
 4/30 Cortez70 ***** válasza:
42%
Ha csak kisebb lett, akkor tömegnöveléskor visszajön a méret. Ha pedig lógósabb lett azzal nem tudsz mit tenni. A kilazult tartószövetekre nem tudsz edzeni.
2016. jan. 17. 20:46
 5/30 anonim ***** válasza:
60%
Semmit sajnos, ezért van a sokadig diéta után az összes fitness modellnek megcsináltatva.
2016. jan. 17. 20:53
 6/30 anonim ***** válasza:

Gondolom, lehetett szálkásítás is közte, ilyenkor sok nő fogy mellből (nem mindenki, max. ha nagyon kis testzsírt ér el. poénos, amikor fogyáskor a kosárméret nő egy méretet... de ez úgy tudom, viszonylag ritka).

Mindenesetre az izmosodás jó, gratulálok hozzá :) Azt nem tudhatom, túlságosan leszálkásítottál-e, mert akkor még visszajöhet tömegeléskor a mellből s még mindig nem leszel zsíros...

2016. jan. 17. 21:16
 7/30 anonim ***** válasza:
Egy before-after kép a mellekről? Kizárólag szakmailag érdekelne.
2016. jan. 17. 21:20
 8/30 anonim ***** válasza:
Gondolom lefogytál, szóval nincs min csodálkozni. Edzéstől lehet picit feszesebb.
2016. jan. 17. 21:24
 9/30 anonim ***** válasza:
Speciális masszással visszaállítható a mell állapota, én is vállalok ilyet, természetesen pénz visszafizetési garanciával. ;)
2016. jan. 17. 22:01
 10/30 *Glissade* ***** válasza:

Antal Vali mellfesesítő pakolás. Otthon elkészíted magadnak a hozzávalók alapján és állítólag fél kosár méretet is nőhet a melled.

Én nem próbáltam, mert én annak örülök ha minél kisebb, mert zavarna edzésnél ennél nagyobb mell.

2016. jan. 17. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!