Le tudnátok írni az összes izomcsoportot?
Én most ide leírom,ami így hirtelen eszembe jut,és ki tudnátok egészíteni?(Nyilván csak azokat,amikre edzeni kell,nem ilyen,hogy szívizom.)
Csuklya,Váll,Mell,Bicepsz,Tricepsz,Has,Gerincmerevítők(Van más neve?),Széles hát,Alkat,Comb,Vádli.
Minden választ értékelek.
Kedves Cortez.Szóval szerinted nincs más,amire edzeni kell?(Úgy értem,Izom csoport,nem egy izmon belül.)
Lenne még pár kérdésem:Csuklyánál körbe kell forgatni a vállat,vagy csak felhúzni,és leengedni?
Széles hátra,melyik az fő gyakorlat?Lábra 40° -os lábtoló is jó,vagy csak a gugolás? Előre is köszi.
Én nem edzek másra, van aki külön nyakra is erősít. Csuklyánál nem kell forgatni a vállat. Váltogatni lehet edzésenkènt, hogy rúddal vagy egykezesekkel csuklyàzol.
Hátra legjobb a felhúzás, evezés (ezt én szoktam szűk fogással háromszög fogantyúval is t-rudas evezés-szerűen), húzódzkodás. Ezek a legfontosabbak.
Lábra szerintem fontos a guggolás, de mehet lábtoló gépezés is. Szoktam mindkettőt.
Amennyiben a lábtoló kerül előtérbe,az okozhat problémát?
Hogy lehet megoldani,hogy a combomon a küldső ív mind2őn ugyan akkora legyen?most valamiért a jobb oldalon nagyobb.Ha ugyan ugy edzek,akkor beéri a másik,vagy az erősebb fog benne többet melózni,és még jobban elmarad?
Nem gond a lábtolózás, de mi a gond a guggolással?
Senki nem szimmetrikus, teljesen sosem lesz egyforma a lábad sem. Lehet valamit javítani, pl a gyengébbikre nyomsz 1-2 plusz sorozatot egy lábbal, természetesen nem akkora súllyal ,mint két lábbal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!