Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Le tudnátok írni az összes...

Le tudnátok írni az összes izomcsoportot?

Figyelt kérdés

Én most ide leírom,ami így hirtelen eszembe jut,és ki tudnátok egészíteni?(Nyilván csak azokat,amikre edzeni kell,nem ilyen,hogy szívizom.)

Csuklya,Váll,Mell,Bicepsz,Tricepsz,Has,Gerincmerevítők(Van más neve?),Széles hát,Alkat,Comb,Vádli.

Minden választ értékelek.

2016. jan. 16. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok van.
2016. jan. 16. 11:38
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
A lényeget te is leírtad kérdező amire edzeni kell. :)
2016. jan. 16. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves Cortez.Szóval szerinted nincs más,amire edzeni kell?(Úgy értem,Izom csoport,nem egy izmon belül.)

Lenne még pár kérdésem:Csuklyánál körbe kell forgatni a vállat,vagy csak felhúzni,és leengedni?

Széles hátra,melyik az fő gyakorlat?Lábra 40° -os lábtoló is jó,vagy csak a gugolás? Előre is köszi.

2016. jan. 16. 11:47
 4/9 Cortez70 ***** válasza:

Én nem edzek másra, van aki külön nyakra is erősít. Csuklyánál nem kell forgatni a vállat. Váltogatni lehet edzésenkènt, hogy rúddal vagy egykezesekkel csuklyàzol.

Hátra legjobb a felhúzás, evezés (ezt én szoktam szűk fogással háromszög fogantyúval is t-rudas evezés-szerűen), húzódzkodás. Ezek a legfontosabbak.

Lábra szerintem fontos a guggolás, de mehet lábtoló gépezés is. Szoktam mindkettőt.

2016. jan. 16. 11:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Amennyiben a lábtoló kerül előtérbe,az okozhat problémát?

Hogy lehet megoldani,hogy a combomon a küldső ív mind2őn ugyan akkora legyen?most valamiért a jobb oldalon nagyobb.Ha ugyan ugy edzek,akkor beéri a másik,vagy az erősebb fog benne többet melózni,és még jobban elmarad?

2016. jan. 16. 11:57
 6/9 Cortez70 ***** válasza:

Nem gond a lábtolózás, de mi a gond a guggolással?

Senki nem szimmetrikus, teljesen sosem lesz egyforma a lábad sem. Lehet valamit javítani, pl a gyengébbikre nyomsz 1-2 plusz sorozatot egy lábbal, természetesen nem akkora súllyal ,mint két lábbal.:)

2016. jan. 16. 12:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj a sima gugolással,hogy ahol én gugolok,ott nincs álvány,és elég megterhelő felvenni a rudat,még segítséggel is.meg hát nem érzem elég erősnek még a hasfalam,se a hátam ahhoz a súlyhoz,amivel gugolnom kellene.
2016. jan. 16. 12:13
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
ja értem.
2016. jan. 16. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szét akarod bontatni csoportokra, akkor esetleg még a comb lehet kvadricepsz + combhajlító. Ha már a kar is bicepsz + tricepsz.
2016. jan. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!