Hogyan edzett Bruce Lee? Nem értek mindent.
Amiket nem értek/nem találtam róla infót:
1. Sok helyen olvastam, hogy minden nap több órát edzett.
Viszont azt is olvastam, hogy az izmoknak 2-3 nap pihenésre van szüksége.
2. Tökéletes étrendje volt (gyümölcs, zöldség és sok fehérje)ami ha jól tudom egyenlő a szálkásítással, megfelelő edzés mellett (bocsi ha rosszul tudom). Viszont edzéstervével egyre erősebb és szálkásabb lett. Sok helyen pedig írják, hogy szálkásítással nem lehet erősödni. Ahhoz, hogy erősödj enned kell sokat és sokfélét. Szóval nem értem, hogyan szálkásított és erősödött.
3. Ha bármi biztos forrásotok van ezekről kérlek osszátok meg velem. (Internetre, valaki által feldobott hülyeségek nem érdekelnek.)
1. Nem kell 2-3 nap az izmoknak, egy verseny előtt is elég egy nap pihenés.
2. Azért ne keverjük össze a harcművészetet meg a testépítést. A harcművészetek gyakorlása közben általában szálkásabb is leszel meg erősebb is. (és itt az erősebben nem feltétlenül úgy kell érteni, hogy 180-at fogsz kinyomni fekve)
3. Az interneten is találsz megbízható infókat, csak jó helyen kell keresni, és a helyén kell kezelni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!