A tolyás fehérjét ha megeszem segit az izom épitésében? Mivel keverjem össze hogy ne hánytasson meg?
Soha nem láttam így írva a tojást. Sokmindent láttam s gyerekkorom óta érzékeny vagyok a j-ly írásmódra (nekem mindig jól ment, még a tollbamondáskori unfair "csimpolyázás" is s tudom, mi a fojt és folyt különbsége), de ezt még nem. Lol.
Nos, a nyers fehérje nem jó. Most nyomhatnék dumát olyanról, amit csak olvastam, de nem értem, hogy a biotin meg így úgy, de engem meggyőzött, amúgyis, a fehérje többnyire rossz nyersen (habbá verve és ízesítve nem, sőt annyira finom, hogy ily formában néha teszek vele kivételt, de ez nincs sűrűn és nem ajánlom senkinek amúgysem. én pedig hadd éljek már mások szerint veszélyesen, ha akarok :D).
A fehérje benne marad sütve, főzve is. Megváltozik, de ez max. az elszánt nyersevőknek tragédia, a testnek nincs vele gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!