A kávé milyen összefüggésben van az edzéssel?
Figyelt kérdés
Szabad-e kávézni testépítés mellett? Ha igen, milyen mennyiségben és edzés előtt vagy inkább utána érdemes?2016. jan. 14. 07:13
21/37 anonim válasza:
#15 az sem mind1 milyen drog...
Kokaint szinte minden élsportoló használ élete folyamán, mivel teljesítmény fokozó és relatív gyorsan kiürül...
A marihuánának rengeteg pozitív hatása is van, főleg ha nem füst formában fogyasztják..
Az ópiumot a gyógyászatban használják, stb stb...
A koffein és a nikotin is pszichoaktív drogok akár tetszik, akár nem.
22/37 anonim válasza:
+ srácok az sem véletlen:
HeroIN, kokaIN, nikotIN, koffeIN
Ezek ugyan ahhoz a csoporthoz tartoznak és ugyan úgy alakítják ki a függ
őséget a szervezetben.
23/37 anonim válasza:
Én tudom tartani a mértéket, vagyis tudtam. Ma már nem fogyasztok szinte semmi olyat, aminél kellene figyelnem a mértékre.
24/37 Cortez70 válasza:
És az neked miért gond,ha valaki más függő lesz? ;)
26/37 Cortez70 válasza:
Nem neked. A megmondó emberektől kérdezem. Ok, szerintük nagy gond. És? Nem ők isszàk, akkor nem mindegy??? Egyszer leírják, hogy hatalmas hiba, de utána nem kell még 50 oldalt végigírni. Tudomásul van véve és kész. Ettől mèg nem fog leszokni senki, mert itt pár emberke harcol. Ez a véleményem.
27/37 anonim válasza:
Leírtam egyszer a véleményem utána a kommentekre reagáltam. Ez neked miért gond?
28/37 Cortez70 válasza:
Nem értem ezt a nagy harcot, csak ennyi.
29/37 anonim válasza:
Te hol láttál harcot? Még vitának se nevezném.
30/37 anonim válasza:
ProteIN, ez is IN-re vegzodik!!!! Ettől is szaros függő leszel!!!
(Most komolyan ennél szarabb érvet még nem hallottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!