A kávé milyen összefüggésben van az edzéssel?
Azt könnyű mondani, hogy mértékkel.
Lehet, hogy te tudsz mértéket tartani lehet, hogy én is tudok mértéket tartani de más meg nem tud. Ő jobban jár azzal ha inkább rá se szokik.
A másik meg, hogy ezzel az erővel heroint is lehet mértékkel fogyasztani mert ha csak évi 2-3 alkalommal lövöd be magad nem lesz nagy bajod. Mégse ajánljuk senkinek mértékkel a heroint.
Vannak olyan edzőtársaim, akik képtelenek kávé nélkül edzeni.
én meg kávéval vagyok képtelen, főleg láb, hátnapokon.
A mértékletességhez az sem mind1 kinek mit jelent a kv...
Nekem a minőségi, frissen őrölt jóminőségű kv jeleti a kv-t, a kedvenc kávémból 1kg kv bab kb 10.000ft... 1 csésze kv elkészítése nekem reggel 10-15 perces procedúra, a kedvenc kávézóm meg rohadt messze van és 400ft alatt nem úszom meg... Van aki meg bedobja az 50-esét egy céges autómatába minden órában, aztán egy cigi mellett lehajtja azt a borzalmas lótaknyot amit én soha nem neveznék kv-nak... Én nem tudok rászokni, mert egyszerűen nincs rá se időm, se pénzem :D...
Szóval mielőtt ijesztgetjük az embert, hogy rászokik, tisztázzuk, kinek mit jelent az, hogy kávé...
Távol álljon tőlem, hogy bárkinek megmondjam mit igyon és mit nem.
De ha megkérdezik a véleményemet elmondom, hogy nap mint nap látom ,hogy mennyire rá vannak kattanva emberek a kávéra és ha elmúlik a délutáni adag hatása kb esnek össze és alszanak el. Egy idő után a koffein nem pluszt fog adni, hanem csak kávéval leszel képes normálisan működni mivel hozzászokik a szervezeted, tolerancia alakul ki, egyre több kell.
A kábszeres hasonlatot csak azért hoztam, mert sok mindent szokás azzal elintézni, hogy lehet csinálni csak mértékkel. Azt meg senki nem gondolja át, hogy mennyire reális/megvalósítható mértéket tartani a többség számára.
Aki meg nem érti mi az a hasonlat és azzal jön, hogy mi köze a kávénak a heroinhoz az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!