Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kávé milyen összefüggésben...

A kávé milyen összefüggésben van az edzéssel?

Figyelt kérdés
Szabad-e kávézni testépítés mellett? Ha igen, milyen mennyiségben és edzés előtt vagy inkább utána érdemes?

2016. jan. 14. 07:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Kávézhatsz bármikor, edzés után nem az igazi, mert pörget, és akkor nincs már rá szükség, de pl amerikai profik kb mind edzés előtt isszák.
2016. jan. 14. 10:44
 12/37 anonim ***** válasza:
49%

Azt könnyű mondani, hogy mértékkel.

Lehet, hogy te tudsz mértéket tartani lehet, hogy én is tudok mértéket tartani de más meg nem tud. Ő jobban jár azzal ha inkább rá se szokik.

A másik meg, hogy ezzel az erővel heroint is lehet mértékkel fogyasztani mert ha csak évi 2-3 alkalommal lövöd be magad nem lesz nagy bajod. Mégse ajánljuk senkinek mértékkel a heroint.

2016. jan. 14. 11:00
 13/37 anonim ***** válasza:
#12 Teljesen igazad van. Nem tud mindenki mértéket tartani, de azért egy kemény drogot a kávéhoz hasonlítani egy picit erősnek érzem. :) Reggel vagy edzés előtt egy espresso nem fog senkinek olyan erős függőséget okozni mint amire a heroin képes.
2016. jan. 14. 11:04
 14/37 anonim ***** válasza:
Meg ez baromira egyénfüggő. Én pl. nem látok semmi gondot azzal, ha valaki reggelente elfogyaszt egy csésze minőségi kávét. Viszont pl. én meg személy szerint annyira nem bírom a koffeint meg a stimulánsokat, hogy egy kávé is kivágja a pulzusom az égig, nemhogy még edzés mellett.
2016. jan. 14. 11:05
 15/37 anonim ***** válasza:
Kávénak mi köze a droghoz? Napi 1 csésze normális kávénak elég sok pozitív tulajdonsága van, a drognak nem túl sok...
2016. jan. 14. 11:08
 16/37 Cortez70 ***** válasza:
40%
1 kávé még jó is. Meg nehogy már itt bárki megmondja, hogy mit ihatok és mit nem. :)
2016. jan. 14. 11:25
 17/37 anonim ***** válasza:

Vannak olyan edzőtársaim, akik képtelenek kávé nélkül edzeni.

én meg kávéval vagyok képtelen, főleg láb, hátnapokon.

2016. jan. 14. 11:28
 18/37 A kérdező kommentje:
Attól nem tartok, hogy rászokom. Annál azért több akaraterőm van. :)
2016. jan. 14. 12:21
 19/37 anonim ***** válasza:

A mértékletességhez az sem mind1 kinek mit jelent a kv...

Nekem a minőségi, frissen őrölt jóminőségű kv jeleti a kv-t, a kedvenc kávémból 1kg kv bab kb 10.000ft... 1 csésze kv elkészítése nekem reggel 10-15 perces procedúra, a kedvenc kávézóm meg rohadt messze van és 400ft alatt nem úszom meg... Van aki meg bedobja az 50-esét egy céges autómatába minden órában, aztán egy cigi mellett lehajtja azt a borzalmas lótaknyot amit én soha nem neveznék kv-nak... Én nem tudok rászokni, mert egyszerűen nincs rá se időm, se pénzem :D...

Szóval mielőtt ijesztgetjük az embert, hogy rászokik, tisztázzuk, kinek mit jelent az, hogy kávé...

2016. jan. 14. 12:44
 20/37 anonim ***** válasza:

Távol álljon tőlem, hogy bárkinek megmondjam mit igyon és mit nem.

De ha megkérdezik a véleményemet elmondom, hogy nap mint nap látom ,hogy mennyire rá vannak kattanva emberek a kávéra és ha elmúlik a délutáni adag hatása kb esnek össze és alszanak el. Egy idő után a koffein nem pluszt fog adni, hanem csak kávéval leszel képes normálisan működni mivel hozzászokik a szervezeted, tolerancia alakul ki, egyre több kell.

A kábszeres hasonlatot csak azért hoztam, mert sok mindent szokás azzal elintézni, hogy lehet csinálni csak mértékkel. Azt meg senki nem gondolja át, hogy mennyire reális/megvalósítható mértéket tartani a többség számára.

Aki meg nem érti mi az a hasonlat és azzal jön, hogy mi köze a kávénak a heroinhoz az magára vessen.

2016. jan. 14. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!