Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ár-értékben melyik a legjobb...

Ár-értékben melyik a legjobb multivitamin?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És mindent nagy kiszerelésben, így szerintem olcsóbb, mint ha multi pro-t venném. A pisim meg ugyan úgy zöld jumbo vödör színű minta multi pro-t szednék :D
2016. jan. 12. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Én se a pénzen vacakolok, az új melómmal rohadt jól keresek edsigi önmagamhoz képest, csak multi pronál engem zavart, hogy adott egy zacsi, szirupot pisilek tőle, és nem tudom, hogy kell e ez nekem :)

Ha nem szedek semmit, akkor erőtlen vagyok stb stb...

A mega daily one bejött, de ekcémám van télen, ezért a dvitamin, amitől az elmúlik, a zsírok kellenek, a c-vitaminban nagyon hiszek, azon agyalok is, hogy növelem a dózist, mert itt németben találkoztam már nem egy emberrel, aki nem azért nézett rám furcsán, mint otthon, hogy 3500 az sok, hanem pont keveselték :D

A zöld tea meg igazábol csak a koffein tartalma miatt kell, egyszerűbb, mint kv-zni.

2016. jan. 12. 11:50
 13/17 Cortez70 ***** válasza:
Ja, okés. ;)
2016. jan. 12. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Megad daily one-t szedek, a multi pro-t még nem próbáltam, talán legközelebb azt rendelek.
2016. jan. 12. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Én builder pakkot tolom + több omega3-mal kiegészítem.
2016. jan. 12. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Daily One vagy One a Day. Mikor melyik akciós! 😃
2016. jan. 12. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a Pulti Pro Plus, csak külön-külön összeválogatva olcsóbban ki lehet jönni.
2016. jan. 12. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!