Hogyan lehet eltávolítani ezt a fajta húzódszkodó rudat? SOS
Biztos ismeritek ezt a fajtát, amit nem kell se szerelni, se semmi, csak kitekerni és így befeszül az ajtókeretbe.
Az a baj, hogy berögzítettem és úgy áll, mint a cövek, meg sem bírom eltávolítani, a szüleim meg nemsoká jönnek haza.
Huhh, nagy nehezen sikerült, köszi.
Az volt a baj, hogy betekerni kesztyűben tekertem, az edzés végeztével kitekerni meg már csupasz kézzel, oszt csúszott a kezem mint állat.
Annyira bírom az embereket amikor nem használják az agyukat. Segítek rajtad, de csak azért mert g..ibuta vagy, és engem az anyukám arra tanított hogy segítsek a súlyosan értelmi fogyatékosokon.
Be van szorulva, és nem tudja kicsavarni? Egy két csepp olaj a tapadó rész tetejére, és le fog jönni. Utána NYILVÁN lemosod a kib...ott olajat mindenhonnan!!!!!
Hol élsz te barlangba hogy összekened a lakást, és úgy hagyod? Meg az edzőfelszerelést ami a tapadási súrlódás elvén működik alapból?
Hú de fel tudom húzni magam az agyatlan barmokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!