Ez a fekvőtámasz fajta melyik izmot dolgoztatja meg? (Videó! ) +még egy kérdés lent.
0:43-tól a fekvőtámasz: https://www.youtube.com/watch?v=q6za0VNImpM
És a másik kérdés, csuklyára elég 6x50 vállvonogatás?
Itthon edzem, és nem tudok más gyakorlatot csuklyára, csak ezt az egyet, ez elég lenne? :s
Az is mellre megy főleg, de terhelődik a váll is.
6x50? Inkább akkora súly kellene, amivel csak 15-20 megy sorozatonként.
Sajnos csak 12 kilós súlyzóm van, ami a legnehezebb, ezért kell ennyi ismétlésszám, elhihetitek, lenne nehezebb, kevesebbel csinálnám, csak hát kicsit akarok adni a csuklyának is, nem akarom elhanyagolni. Csak jobb mint a semmi.
Akkor rosszul éreztem hogy ott a hát környékén is dolgoztat valamit, viszont a mellem éreztem, hogy feszül, terheli picit, akkor ezt a fekvőt vegyem ki a hát, csuklya napból igaz? :D Pici tévhitben éltem akkor hogy háton is dolgoztat valamit.. :D
Bár, feltételezem, én vagyok a tudatlan, és amit én már háton éreztem izomnak, az valójában még a vállhoz tartozik.
Nem vagyok nagyon jártas még ezen dolgokban.
És hallottatok már olyanról, hogy csuklyát edzeni huzódzkodó rúdon, hogy fejjel lefele lógsz, és ugyan úgy mintha húznád fel magad, csak vállvonogatás szerűen.
Na most igen, elég hülyén néz ki. xd De olvastam valahol, nem is tudom már hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!