Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a fekvőtámasz fajta melyik...

Ez a fekvőtámasz fajta melyik izmot dolgoztatja meg? (Videó! ) +még egy kérdés lent.

Figyelt kérdés

0:43-tól a fekvőtámasz: https://www.youtube.com/watch?v=q6za0VNImpM

És a másik kérdés, csuklyára elég 6x50 vállvonogatás?

Itthon edzem, és nem tudok más gyakorlatot csuklyára, csak ezt az egyet, ez elég lenne? :s

2016. jan. 5. 17:03
1 2
 1/12 Cortez70 ***** válasza:

Az is mellre megy főleg, de terhelődik a váll is.

6x50? Inkább akkora súly kellene, amivel csak 15-20 megy sorozatonként.

2016. jan. 5. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Mell, váll, csuklyára a 6*50 kevés lesz, ott nekem a nagy súlyok jöttek be pl, a magas ismétlés egyáltalán nem.
2016. jan. 5. 17:29
 3/12 A kérdező kommentje:

Sajnos csak 12 kilós súlyzóm van, ami a legnehezebb, ezért kell ennyi ismétlésszám, elhihetitek, lenne nehezebb, kevesebbel csinálnám, csak hát kicsit akarok adni a csuklyának is, nem akarom elhanyagolni. Csak jobb mint a semmi.

Akkor rosszul éreztem hogy ott a hát környékén is dolgoztat valamit, viszont a mellem éreztem, hogy feszül, terheli picit, akkor ezt a fekvőt vegyem ki a hát, csuklya napból igaz? :D Pici tévhitben éltem akkor hogy háton is dolgoztat valamit.. :D

2016. jan. 5. 17:41
 4/12 A kérdező kommentje:

Bár, feltételezem, én vagyok a tudatlan, és amit én már háton éreztem izomnak, az valójában még a vállhoz tartozik.

Nem vagyok nagyon jártas még ezen dolgokban.

2016. jan. 5. 17:44
 5/12 Cortez70 ***** válasza:
A hátnak stabilizáló szerepe van itt.
2016. jan. 5. 17:49
 6/12 A kérdező kommentje:

És hallottatok már olyanról, hogy csuklyát edzeni huzódzkodó rúdon, hogy fejjel lefele lógsz, és ugyan úgy mintha húznád fel magad, csak vállvonogatás szerűen.

Na most igen, elég hülyén néz ki. xd De olvastam valahol, nem is tudom már hol.

2016. jan. 5. 17:52
 7/12 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem az működhet, de nem próbáltam. Szeretek inkább 130 kilóval csuklyázgatni, az a tuti.:)
2016. jan. 5. 17:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát azt el is hiszem, biztos kemény lehet, járok néha konditerembe én is, de az nem annyira felszerelt, nem olyan komoly hely, azt nincs minden. :D Ott inkább mellre, meg bicepszre edzem, meg nem is nagyon néztem még csuklya gyakorlatokat, amiket kondiban lehet végezni. Szóval nem tudom lenne-e rá lehetőség ott ahová járok.
2016. jan. 5. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Vállvonogatni rúddal, minden teremben van lehetőség, vagy kézi súlyzóval.
2016. jan. 5. 17:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Kézi súlyzó kilőve akkor, de akkor mondjuk jó az is amivel fekve nyomok, megpakolom annyival amit még elbirok, azt űzhetem azzal is? :D
2016. jan. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!