Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés mellet, milyen...

Testépítés mellet, milyen fajta harcművészetet lehet űzni?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amik nem hátráltatják a fejlődést.

2015. okt. 14. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
az az igazság, hogy szerintem semmilyet, minden sport hátráltatja a kondit szerintem
2015. okt. 14. 22:18
 2/6 A kérdező kommentje:
És aerob helyet sem lehet?
2015. okt. 14. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Barmilyet. Gondolom nem vagy profi testepito, akkor meg felejtsd el ezt a "hatraltatja a fejlodest" hulyeseget.
2015. okt. 14. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

az ökölvívás a legkevésbé sérülésveszélyes és egy monokli,vagy félre ütött áll nem hátráltat semmiben.

ütős rúgósban viszont időnként szétrúgják a térded az alkarod,felvizesedett lila nem hajló térddel meg igen nehéz guggolni.

viszont hobbi szinten ez sem vészes mert nem lábazol egy hetet amíg helyrejön,nem maradsz le semmiről.

2015. okt. 14. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hobbiszinten kondizol, akkor az ökölvívás, esetleg jiu-jitsu, bjj, birkózás, de azok is csak hobbiszinten. Ha versenyszerűen csinálod a testépítést, akkor egyik sem túl optimális.
2015. okt. 15. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:

En hobbiszinten testepitek, hobbiszinten thai boxolok, neha meg elmegyek futni meg uszni.

Soha nem toprengtem meg azon hogy ezek ne lennenek kompatibilisek egymassal :)

2015. okt. 15. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!