A komoly testépítők mind milliomosak? Wolf, Rich Piana stb. Honnan van ennyi pénzük?
Usd, euro, stb pénznemekben nem kell gazdagnak lenni a testépítéshez... Gondolj bele otthon egy átlag ember keres 400 eurót, amiből laknod, enned, élned kell, itt németországban egyszerű szakmunkásként keresek 1500-2000euró közt attól függően mikor mennyi munkám van...
300euro/ho az albérletem a kaja meg olcsóbb mint otthon...
Gondolj bele, én ennyit keresek, akkor mennyit keres egy diplomás...
De amerikában dolgoztam egy fickónak aki egy egyszerű földméréssel foglalkozó cégnél papírtologató, ő azt mondta, hogy évi 60.000$ alatt ki sem kelne az ágyból...
Csak mi magyarok vagyunk csórók... Vagyis hát a nyugati világhoz képest...
Vannak a földön olyanok is akiknek van pénzük, és nem csórók vagy középréteg. Phil Heath pl. egy jólmenő IT vállalkozást hozott létre. Értelmetlen a kérdés mert nyilvánvalóan nem ugyan onnan van a pénzük, nincs univerzális válasz. Ők vagy a felmenőik sikeresek lettek valahogy. Ugyan úgy mint egy nem testépítő.
Shawn Rhoden és Kai pl. nyomorból jött.
Aki komoly testépítő azok nem csórók, gondolj bele ha te 4 műszakban dolgoznál csóri gyári munkás ott nemtudnál rendesen kajálni 2-3 óránként, regenerálódni sem nagyon mert hát fizikai munkát nem szabadna csinálni, időd nem lenne eljárni a teremben nagyon (persze itt leszögezném hogy időd lenne csak hát elég körülményes)...és akkor nézzük a pénzt, sok csirkemell és egyéb fehérjében gazdag ételek+minőségi szénhidrát bevitel együtt nem olcsó, és még a étrendkieg sem említettem.
Egyszóval átlagemberek nemtudnak komoly izomtömeget felpakolni ilyen körülmények között, hacsak nem szúrja magát, bár szerintem Ők sem naturálba nyomják!
Egyszóval irodai jól kereső munka ahol a pcsádat mereszted+300ezer ft feletti fizetéssel már talán lehet valamit elérni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!