Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A komoly testépítők mind...

A komoly testépítők mind milliomosak? Wolf, Rich Piana stb. Honnan van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 11:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem tudom de a magyar testépítők se szegények ez a milliomosok sportja
2016. jan. 7. 11:59
 2/18 anonim ***** válasza:
45%

Usd, euro, stb pénznemekben nem kell gazdagnak lenni a testépítéshez... Gondolj bele otthon egy átlag ember keres 400 eurót, amiből laknod, enned, élned kell, itt németországban egyszerű szakmunkásként keresek 1500-2000euró közt attól függően mikor mennyi munkám van...

300euro/ho az albérletem a kaja meg olcsóbb mint otthon...

Gondolj bele, én ennyit keresek, akkor mennyit keres egy diplomás...

De amerikában dolgoztam egy fickónak aki egy egyszerű földméréssel foglalkozó cégnél papírtologató, ő azt mondta, hogy évi 60.000$ alatt ki sem kelne az ágyból...

Csak mi magyarok vagyunk csórók... Vagyis hát a nyugati világhoz képest...

2016. jan. 7. 12:10
 3/18 anonim ***** válasza:

Vannak a földön olyanok is akiknek van pénzük, és nem csórók vagy középréteg. Phil Heath pl. egy jólmenő IT vállalkozást hozott létre. Értelmetlen a kérdés mert nyilvánvalóan nem ugyan onnan van a pénzük, nincs univerzális válasz. Ők vagy a felmenőik sikeresek lettek valahogy. Ugyan úgy mint egy nem testépítő.

Shawn Rhoden és Kai pl. nyomorból jött.

2016. jan. 7. 12:10
 4/18 anonim ***** válasza:
Mindenki, aki kicsit is híres megpróbál üzletember lenni. Piananak is van egy rakás terméke, proteinek, tömegnövelők, annak ellenére, hogy mindig elmondja, hogy mindenki igazi kaját egyen. Most lesz majd rendes futárszolgálata is, ahol készételeket fognak házhoz vinni. És nem ő az egyetlen, aki ebből és reklámokból tartja fent magát. Egyszerű testépítésből kint se lehet megélni.
2016. jan. 7. 12:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Ui. #2 Én azokra a testépítőkre gondoltam akik nemzetközi viszonylatban is gazdagok. Pl. Wolfnak magángépe van
2016. jan. 7. 12:13
 6/18 anonim ***** válasza:
24%
Rics Pináját nem nevezném komoly testépítőnek
2016. jan. 7. 12:14
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Piana a leg gusztustalanabb, mivel a saját termékének a neve Realfood és így mondja, hogy mindenki egyen real food-ot...
2016. jan. 7. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült megragadni a lényeget. :D
2016. jan. 7. 12:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem a te kommentedre írtam, hanem csak úgy mellesleg. Egy igazi hustler a pasas akinek az egyetlen ami számit az életben az a pénz és a páváskodás. Versenyzést is azért hagyta abba mert szarrákoxolva is szar volt hozzá egyszerűen.
2016. jan. 7. 12:17
 10/18 anonim válasza:
8%

Aki komoly testépítő azok nem csórók, gondolj bele ha te 4 műszakban dolgoznál csóri gyári munkás ott nemtudnál rendesen kajálni 2-3 óránként, regenerálódni sem nagyon mert hát fizikai munkát nem szabadna csinálni, időd nem lenne eljárni a teremben nagyon (persze itt leszögezném hogy időd lenne csak hát elég körülményes)...és akkor nézzük a pénzt, sok csirkemell és egyéb fehérjében gazdag ételek+minőségi szénhidrát bevitel együtt nem olcsó, és még a étrendkieg sem említettem.

Egyszóval átlagemberek nemtudnak komoly izomtömeget felpakolni ilyen körülmények között, hacsak nem szúrja magát, bár szerintem Ők sem naturálba nyomják!

Egyszóval irodai jól kereső munka ahol a pcsádat mereszted+300ezer ft feletti fizetéssel már talán lehet valamit elérni! :D

2016. jan. 7. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!