A Vámpírnaplókba van izgalom és komoly ellenfél vagy tényleg tini csaj sorozat?
Sokan ajánlották nekem már a Vámpírnaplókat meg a Teen Wolfot.Igazából eddig nem ilyen sorozatokat néztem,hanem Sons Of Anarchy,Game Of Thrones,Walking Dead,The 100 szóval értitek.
Elkezdtem nézni a Teen Wolfot és tetszett.Volt benne,hogy is mondjam fő boss,akit le kellett győzni,aztán SPOILER!!!!!! Hogy meglőtték Dereket és Tylernek kellett szereznie egy olyan töltényt amivel meglőtték Dereket,de ez nehéz volt,mert viszonylag izgalmas stb stb.Ez baromira tetszett.Plusz,hogy pont az a lány aki tetszik neki annak az apja akarja levadászni,nagyon jó volt.
SPOILER vége!
Míg a Vámpírnaplók 4.-dik részénél járok,tudom nem sok de még nem történt semmi.Nézhető így is,de semmi izgalmas.HA nem lenne Damon semmit nem érne a sorozat,legalábbis eddig.Lesznek ebbe is ilyen izgalmas dolgok vagy tényleg végig annyi lesz,hogy a két srác azzal fog hülyéskedni,hogy ki szerzi meg a csajt és ennyi?Nyugtassatok meg,hogy nem :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!