Ez ugye nem komoly? Teen Wolf fanok`` Bövebben lent.
Mint már írtam róla korábban hogy Holland kiszeretne szállni a sorozatból,egyre valószínűbbnek tűnik!
S még június elején írtam róla hogy felröppent egy pletyka miszerint Holland nem szeretne tovább a stáb tagja lenni.S ez úgy nézz ki hogy igaz! Május vége felé jött létre a pletyka hogy Holland otthagyja a sorozatot hogy a kapcsolatára tudjon több időt száni!
S akkor egyes források szerint hivatalos volt a hír,de senki nem nyilatkozott semmit róla!
S állítólag Holland egy közeli ismerőse most megerősítette a hírt miszerint Holland tényleg távozz!-S,Holland nagyon sokáig gondolkozott rajta hogy mit csináljon!Nagyon szereti a TW-ot,s szereti Lydia-t is játszani!De Holland úgy gondolta hogy itt az idő hogy lezárja ezt a szálat!Egy új fejezettet szeretne kezdeni az életében!Ebben benne van a család alapítás is! S,sajnos ő is úgy döntött mint barátnője Crystal Reed(Allison Argent) hogy "halállal" távozik a sorozatból! S igen Lydia követni fogja a barátnőjét Allisont! S Holland hosszú ideig gondolkozott rajta hogy mit csináljon majd úgy döntött hogy az lesz a legjobb ha végleg ott hagyja a sorozatot mint Crystal! Max is támogatta a döntését,mivel családot szeretne ő is alapítani!
Reméljük hogy csak egy pletyka!Habár Allison halála előtt is voltak ilyen pletykák,és végül kiderült hogy tényleg igaz!
De mit gondoltok?
Köszönjük a Spoilert. És? Amíg Stilinski ott van a sorozatban nem igazán érdekel.
Az mondjuk elég vicces mennyien kiszáltak a főbb karakterek közül, Tyler Posey és Dylan O'Brian-on kívül szinte mindenkit cseréltek már.
neten, fórumokon nem szokás magázódni :)
én örültem, mikor Allison meghalt, az sem rázna meg, Ha Lydia is így járna
az egyetlen értékelhető karakter Stiles Stilinski, meg talán még Peter Hale, a maga negatív szerepkörében
Engem Allison Nagyon felkavart :S :'(
Igazából nem Allison hanem ahogy Scott szenvedett, az volt dúrva.
És a kedvencem most Theo mert szeretem a rosszakat :D MUHAHAHAHHA
Na de komolyan, szerintem Theo olyan rosz aki a végére jó lesz :D
Remélem..
Bár ha kiderül hogy szövetkezett a Doktorokkal, akkor nem hiszem hogy be veszik a falkába, csak lehet hogy bizonyítania kell és megöli őket vagy valami :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!