Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggelire fehérjeturmix?

Reggelire fehérjeturmix?

Figyelt kérdés

Nem a legjobb tudom, de ébredés után 2-3 órán belül képtelen vagyok enni. Próbáltam magam megerőszakolni, de forog a számban, a hányinger kerülget. Egy turmix viszont lecsúszik.

Elfogadhtó ez szükségmegoldásnak?

2016. jan. 7. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Rakj még hozzá zabot és jó.
2016. jan. 7. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg tényleg zabbal, talán az még lemegy.
2016. jan. 7. 10:50
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Jól írják előttem, nem ártana mellé összetett ch.
2016. jan. 7. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A reggelizés nem kötelező még akkor sem, ha fontos számodra az optimális fejlődés. Sőt, állítólag valamiért direkt jó az időszakos böjt az izomfejlesztéshez, de én ehhez nem értek és nem is érdekel, akármi is van, én soha semmit nem tudnék reggelizni vagy tízóraizni, az tuti. Gyerekkoromban próbáltam, utáltam. Vannak ilyenek.

A turmix szerintem jó egybéként, mégiscsak a fehérje a legfontosabb.

2016. jan. 7. 11:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Vannak igen, én is tudom! :) Viszont az se jó amit eddig csináltam, hogy ebédig semmi, mert akkor már kopog a szemem, jól bezabálok, aztán jön a kajakóma.

Zablisztet tudok beletenni, azzal szerintem lecsúszna.

2016. jan. 7. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, de rendes alvási szokásokkal napi 8 óra megvan mindenképen, emiatt kipihenten ébredek, rendes táplálkozási szokásokkal, és megfelelő fojadék fogyasztás megoldotta... Nekem régen nyálam sem termelődött reggel és a sok esti gép/tv után hulla fáradtan ébredtem jó, hogy nem tudtam enni, mióta kipattanok az ágyból simán eszem reggel is.
2016. jan. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!