Kerek fenék diéta nélkül?
Figyelt kérdés
170 centi vagyok és 53 kiló, nincs rajtam felesleg viszont nagyon keveset mozgok és semmi izmom, a fenekem nagyon lapos. Szeretném kerekíteni, elég edzenem akkor, nem kell diétáznom? Illetve azt tudom hogy vannak bizonyos ételek amik segítenek az izmot építeni, azokból többet ennék.2016. jan. 6. 20:25
1/3 Cortez70 válasza:
Pont hogy kalória pluszos tömegnövelő étrend kellene izomépítéshez. Google: alapismeretek.
2/3 anonim válasza:
Csak fenékre kb értelmetlen edzeni, teljes testre kéne, plusz hiába a feszes fenék nulla combbal.
3/3 anonim válasza:
A 170 centidhez az 53 kg valóban kevés.
Teljes testes edzés kellene, heti háromszor. Akkor több lesz a súlyod, mert az izom nehezebb, mint a zsír.
Ha már 4-5 kg-val több lennél, másképp nézne ki a tested, mert lenne formája. A feneked is kerekebb lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!