Valaki csinál nekem egy FREELETICS edzéstervet?
Hello!
14 évesen éppen időben vagy,hogy elkezdj egy sportot.Ha itt a testépítést célzod meg,akkor ásd bele magad először a táplálkozásba,izmok terhelés által kiváltott reakciójára.
A FREELETICS nem egy edzésterv....nem is egy étrend....hanem egy jó nagy átbaszás...
15év sportolói múlt áll mögöttem,Testépítő-Fittnes edző plusz Erőemelő edzőként is dolgozom.
Ha elhivatott vagy,és előtted van a célod,azt követed eléred.
Éves szinten natural módban 4kg izomtömeg növelése reális cél.
Testzsír leadásban heti maximum 0.5kg amit még nem fog megsínyleni a szervezeted.
Lehet "csodákat" várni lehet 15-20-40 kg-ot fogyni pár hónap alatt,de az legtöbbször nem zsírból megy le.
A te 56 kg-od a 170 cm-es magassághoz normális.
Ha formásodni kontúrosodni szeretnél heti 1-2 kardió max,mellette súlyzós edzés3 alkalom.
Elég intenzív de jellemfejlesztő ,igaz ezt kezdőknek nem szoktam ajánlani.
Pumpingiron.hu-n találsz rendes edzésterveket,képekkel illusztrálva,így a végrehajtásuk nem megtanulhatatlan.
Az étrended összeállítását meg te is meg tudod csinálni,csak egy picit utána kell olvasni,hogy a napi tápanyag/kalória szükségletedet meg tudd adni az adott cél érdekében.
Fogd meg a vasat,szard le a trendet,a cuki nevű frissen felkapott szarokat.És kezdj el egészségesen edzeni,látni fogod az utat szép lassan nyílik majd előtted,ha most elkezded ,és nem pirickálod el,18-19 évesen már eredményesen indulhatsz akár versenyeken is.
A döntés a tiéd!Csak rajtad múlik !
Sok sikert hozzá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!