Nincs jo genetikam mit csinaljak?
A csont nekem se jött le. S igenis, ha 15-20 kilót semminek látsz, akkor nem látod jól, pár centi növés mellett is ezt kell mondanom. Gondolom, hozzászoktál a látványhoz, de ha tudsz kezdeti és mostani testzsírszázalékot s ott a súlyod, a kerületek... Az ad egy objektív képet. Többet akarsz? Persze, szinte mindenki többre vágyik, de elég alacsonyan van a határ és tenni kell érte, s nem mindenkinek megy egyformán könnyen. Ez van.
Nekem az jött le, hogy étrend ide vagy oda, fejlődtél, csináld tovább. Másokhoz felesleges mérned magad, maximum ha objektíven is túl lassú a fejlődés, akkor nézd meg az étrendedet vagy az edzésedet, hogy mit csinálhatsz rosszul. Ha minden rendben van s lassan fejlődsz, akkor pedig lassan fejlődsz. A semminél az is jobb.
Ja és a fehérjét írtad, de mi van a többivel?
Az is lehet, hogy nem eszel eleget, de ez is szerepelt már itt. Ha nem zsírosodsz, csak éppen nem jön a tömeg, elég logikus döntés többet enni. Az mindegy, hogy más mennyit eszik, igencsak szóródik a szükséges mennyiség.
Mielőtt vad dolgokon gondolkodsz, alaposan nézd meg s tapasztald ki, jól étkezel s edzel-e.
ha 196 centi vagy és 90 kiló, a 180g proteinnel kitörölheted a segged.
de ez csak egy hibád a sok közül. biztos vagyok benne, hogy szarul is edzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!