Nincs jo genetikam mit csinaljak?
:D "de mar 7 honapja megvan a kaja is feherlisztet nem surun eszek kristalycukrot meg vegkepp probalok inkabb minosegibb cht szedni,,
meg van a hiba :D
Ezer dolog lehet a genetikan kivul.
Etrend, kivitelezes, gyakorlatok megvalasztasa, edzesterv, alvas stb.
Szedj ossze egy kis penzt es jarj el edzohoz par honapig, hogy kijavitsa a hibaidat.
Ha 90 kilósan ugyanolyannak látod magad, akkor testképzavarod van...
Mi jött, ha nem izom, zsír?
Magasság, testzsírszázalék, makrók?
Aki azt mondja nekem hogy baj ha hanyagolom a feherlisztet annak ajanlom hogy reggeltol estig azt egye en nem fogom cukrot meg plane nem bocs ha csak ez a ket "szemet" letezik amivel izmot lehet epiteni akkor izmosodjatok ti
A normalis kommenteloknek meg hat a feherje amit beviszek az 180-200 g/ nap van hogy ennel tobb kijon attol fugg hogy erek ra...
Testkepzavarom lenne? Nem hiszem van hogy kinyomast csinalom mellbol es mindig pakolok rendesen a rudra es egyszer egy nagydarab odajott hogy hogy birok annyival mikor semmi mellem nincs es ez kb 3 hete lehetett szoval nem tudom... Hat igy a hatam valamivel nagyobb lett kepen lattam de nem valami hude nagy csak egy picit latszik olyan mint valakinek 1 honap lenne annyival meg a bicepszem lett nagyobb azis is csak 6 centivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!