Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs jo genetikam mit csinaljak?

Nincs jo genetikam mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2 eve jarok kondiba edzeni total vekonyka voltam mara mar picit latni de ket ev utan tobbet vartam volna oke az elso evben nen volt rendes kajam de mar 7 honapja megvan a kaja is feherlisztet nem surun eszek kristalycukrot meg vegkepp probalok inkabb minosegibb cht szedni ...de egyszeruen nem jon izom nem formasodom vegkepp 70-75 kilosan kezdtem most 90 nel tartok es nezek tukorbe ugyanazt latom mint 2 eve nyeszlett testalkatot... Mit kene tennem? Edzes tervet is rendesen be van tartva. Teljes tanacstalansag fogott el es mar a hulyesegeken gondolkozok mint pl kreatin de mar durvabb dolgokon azaz szmteroidokon is gondolkoztam mar
2016. jan. 4. 15:12
1 2
 1/16 A#szilard ***** válasza:

:D "de mar 7 honapja megvan a kaja is feherlisztet nem surun eszek kristalycukrot meg vegkepp probalok inkabb minosegibb cht szedni,,

meg van a hiba :D

2016. jan. 4. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Nyugi én is így vagyok ezzel, 67 kilós voltam, most vagyok 100 kg (ráadásul én 5 év alatt), és még mindig nyeszlettnek látom magam. :D
2016. jan. 4. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:

Ezer dolog lehet a genetikan kivul.

Etrend, kivitelezes, gyakorlatok megvalasztasa, edzesterv, alvas stb.

Szedj ossze egy kis penzt es jarj el edzohoz par honapig, hogy kijavitsa a hibaidat.

2016. jan. 4. 15:55
 4/16 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hozd ki a maximumot az adottságaidból. Mivel jobb genetikád sehogysem lesz, ezért ezt kell elfogadnod. Mennyi fehérjét illetve szénhidrátot viszel be? A kokszot szerintem felejtsd el, 2 év alatt még biztosan nem érted el a genetikai határaidat naturálban. A kreatin pedig nem hülyeség, kipróbálhatsz egy kúrát, persze csak akkor érdemes, ha az étrended tényleg rendben van.
2016. jan. 4. 15:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha 90 kilósan ugyanolyannak látod magad, akkor testképzavarod van...

Mi jött, ha nem izom, zsír?

Magasság, testzsírszázalék, makrók?

2016. jan. 4. 16:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Picit látni? Ember 20 kilót szedtél fel az nem pici. Kajához nem igen értesz még mindig az ennyiből is lejön. Nemtudom elképzelni, hogy 90kg-osan nem látványos a változásod, esetleg ha zsíros vagy, vagy a fejedben van gond.
2016. jan. 4. 16:28
 7/16 anonim ***** válasza:
A rossz genetikából is ki lehet hozni jó fizikumot az átlaghoz. Az hogy milyennek látod magad, más kérdés. Itt helyben edzettem egy kis teremben, a 120 kilós fekvenyomással isten voltam kb, mert mindenki 60 kilóval nyomogatott, most a Cutlerben sokak mellett úgy nézek ki mint aki más sportot űz.
2016. jan. 4. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Kepet!
2016. jan. 4. 17:30
 9/16 A kérdező kommentje:

Aki azt mondja nekem hogy baj ha hanyagolom a feherlisztet annak ajanlom hogy reggeltol estig azt egye en nem fogom cukrot meg plane nem bocs ha csak ez a ket "szemet" letezik amivel izmot lehet epiteni akkor izmosodjatok ti

A normalis kommenteloknek meg hat a feherje amit beviszek az 180-200 g/ nap van hogy ennel tobb kijon attol fugg hogy erek ra...

Testkepzavarom lenne? Nem hiszem van hogy kinyomast csinalom mellbol es mindig pakolok rendesen a rudra es egyszer egy nagydarab odajott hogy hogy birok annyival mikor semmi mellem nincs es ez kb 3 hete lehetett szoval nem tudom... Hat igy a hatam valamivel nagyobb lett kepen lattam de nem valami hude nagy csak egy picit latszik olyan mint valakinek 1 honap lenne annyival meg a bicepszem lett nagyobb azis is csak 6 centivel.

2016. jan. 4. 18:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem hogy mikor kezdtem 190cm voltam mikor kezdtem akkor is egy csont most 196 cmsen is csont es nem en mondom hogy ugyanugy nezek ki hanem a tobbiek es hat ugy is latom magamat
2016. jan. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!