Mi a véleményetek a Train with Brainről?
20 vagyok. Aztán ez hatalmas lúzerség, hogy itt válaszolgatunk. :D A Gyurikád biztos komolyabb ember, a dedó videóival, ott is le kellett tiltania a kommenteket meg a szavazást, mert különben aláznák a halál faszára.
Volt már nőd? Dugtál már? :P
Haha, majd pont te mondod meg, hogy 25 év felett mi a gáz, a nagy világra látásoddal Bivalybasznádról, meg az ötcombú asszonyoddal. :D
Egyáltalán honnan veszed, hogy itt Cortezt leszámítva mindenki 25 felett van? Szerintem pont ellenkezőleg, itt mindenki 25 alatti (én is).
Te idejöttél puffogni, hogy micsoda dolog fikázni Gyurit, tuti mi sem vagyunk izmosabbak. Megmondta mindenki, hogy de, kép is lett küldve. Erre te elkezdted ugyanazt csinálni, amit nehezményeztél: fikázni arctalanul. Mellékesen Gyuri fizikumát nem is fikázta itt senki. Meg lett mondva érhetően és nem sértően, hogy nem túl izmos. De nincs is ezzel baj, nem muszáj mindenkinek izmosnak lenni, attól még lehet valaki jó ember és írhat jókat, lehet rajongani érte. De attól még ne képzelegjünk már a rózsaszín ködfelhő mögül, hogy ő hú de milyen izmos, mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!