Mi a véleményetek a Train With Brain tulajdonosának fizikumáról?
Őszintén sztem nagyon gyenge, de ettől nem baromság amikről beszél.
Bár sztem ott is bőven van kivetni való. Inkább ripacskodik, mint valós problémákról beszél, vagy legalább feszegetné őket.
A blogján leírtak kb egy sárga kapszula kicsinyített változat minimálisan átírva. Amit meg azóta produkál, szerintem egyre gyengébb. Ha jobban a blogra koncentrál, töltötte volna fel friss tartalmakkal tényleg arról szólt volna hogy HOGYAN edz ésszel jobb lenne.
Jelen esetben annyiról szól az egész, hogy jaj ne legyél olyan mint a többi mert az rossz! Ne szelfizz, ne motiválóvideózz meg akármi. Ez a rész komolyan ki a gcimet érdekli? Ez ripacskodás.
Szerintem semmi extra nincs azon a képen, de gondolom neki nem is ez a célja.
Idézek a linkelt oldal egyik postjából, nagyon nem jön be ez a hasonlítgatás meg önfényezés.
Ettől függetlenül lehet, hogy tök jókat ír meg sokakat motivál vagy tudja fene mire jó. Én most találkozok a jelenséggel először.
"Szeretnék megkérni mindenkit, de leginkább a fizikumomon fanyalgókat, hogy mutassanak már a nagy, hazai testépítő oldalak (pl. body.builder, shop.builder) szerkesztői, tartalomgyártói, cikkíró közül olyat, aki naturál, és jobban néz ki, mint én. "
"Lehetőleg velem egy szinten lévő (több mint 10 ezer követőm van), vagy nálam nagyobb oldal legyen, olyan, amelyikben komoly munka van, cikkekkel, videókkal, egyéb anyagokkal. Csak a miheztartás végett, nekem eddig 83 publikált cikkem van az oldalamon, 9 videó a Youtube csatornámon, a Facebook-omon legalább napi egy posztom már több mint 2 éve, az ask-omon 1351 megválaszolt kérdésem, és én vagyok az adminja a 13 ezer fős csoportomnak. Ezt mind egyedül csinálom."
Egy átlagnál izmosabb, de nem agyongyúrt srác.
Nem értem miért fikázza mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!