A body. Builder miért tart ennyire a Train With Brain-től?
Megfigyeltem, hogy állandóan vagy reagálnak rá, vagy majmolják. Amikor Brian megírta ezt a cikkét:
A builder megírta rá reagálva ezt:
Most kihozta nemrég ezt a cikkét:
Erre a Bodó Imi a legújabb, szilveszteri BBTv-ben ugyanerről a témáról beszél, ugyanazt mondja róla és ugyanazokkal a szavakkal (hétköznapi hősök).
És még sorolhatnám. Ennek mi értelme? Nem érzik ezt gáznak? Vagy ennyire félnek Briantől?
Kezdjük visszafelé...
- A "hétköznapi hősök" kifejezés koránt sem annyira kreatív, hogy ebből bármilyen majmolásra lehessen következtetni.
- Szilveszterkor év végén szokás évértékelő és/vagy jövőbe tekintő, lelkesítő szöveget nyomatni, szóval még a témaválasztásba sem lehet belekötni ez esetben.
Na és akkor a cross-fit....nem ismertem eddig ezt a Train With Brain oldalt, de ez után a cikk után még az előzményekből is kitörlöm.
Már a cikk címe is bicskanyitogató, demagóg, csőlátású......
az egész cikk pedig csak fikázás. Két különböző sport teljesen értelmetlen összehasonlítása. Az oldal ezek után számomra komolyan nem vehető, hiteltelen.
Istenem de szánalmas önreklám
nyugi te kis hmmm
azt se tudtam h a világon vagy amig nem szóltál be Oláh Vivinek
ÉS igen elérte a célját de attól még megvan a véleményem
ÉS em nem nézem meg a szánalom kis cikkeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!