Havi hány ezer forintból lehet kihozni egy étrendet testépítéshez?
Figyelt kérdés
Tömegnöveléshez. Nekem ugy heti 5e van rá. Ebből kihozható a rendes étrend?2016. jan. 1. 10:40
11/15 anonim válasza:
Diót én is sokat eszem, van vagy 20 kiló idén is a fáról, nyáron zöldség ingyen van, van kert plusz a szomszéd öregek rengeteget adnak (saláta, uborka, ősszel cékla, paprika...).
12/15 anonim válasza:
Diót én is sokat eszem, van vagy 20 kiló idén is a fáról, nyáron zöldség ingyen van, van kert plusz a szomszéd öregek rengeteget adnak (saláta, uborka, ősszel cékla, paprika...)
13/15 anonim válasza:
No igen, az ingyencucc a legolcsóbb :) Mi a tojásos házaktól kapunk néha ingyen paradicsomot, uborkát, kacsavért. Itt vadon rengeteg diófa van, plusz szőlő, néha alma, csipkebogyó, som, kökény, gomba.
Amíg Budapesten laktam, mindössze némi diót és ringlót találtam, illetve csipkebogyó mindenütt van, ráadásul tartósan. Gomba is sok helyen van, ha valaki jó a megtalálásában. Én nem, de most már kitapasztaltam, hol lehet jó években sok kiló ízletes rizikét szedni ősszel (plusz fagyálló csigagombát, ami nekem bejövősebb, teljesen jó a rántottámba).
14/15 anonim válasza:
Lehet olcsón kajálni, de akkor sok köze nem lesz a testépítéshez...
15/15 A kérdező kommentje:
Nos akkor mi lenne ha szedném az edzés utáni proteint az étrendet pedig csak addig kovetnem amig tudom. Lassabban fejlődnek de ezek szerint nincs megoldas
2016. jan. 3. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!