Relax... kérdése:
Miért ugatja rengeteg fa. Fej a Tabatát, és miert gondolja minden kommentelő, hogy a kérdező Flex akar lenni és nem csak egy kis intenzív mozgásra vágyik és nem szeretne elhízott vagy épp szétkokszolt állat lenni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 19:09
1/17 anonim válasza:
Egyszerű, mert mindenki leszólja a testépítést, a focit, a fegyencedzést, a spinninget és még sorolhatnám. Azt hiszik csak az jó amit csinálnak, én életemben nem végeztem tabata edzést, focit rühellem játszani, de aki bármelyiket csinálja, és élvezi hajrá!
2/17 Cortez70 válasza:
Nyugi, relax.:) Hol ugatják? Mert itt nincs ilyen.
3/17 A kérdező kommentje:
óóóó bármit kéredztem eddig edzéssel kapcsolatban mindig volt egy okos aki tuti ,HOgy Schwarcinak hiszi magát és ahalyett,hogy segíteni inkább arra pazarolja a kakartert,hogy ugasson.ez bánt.
2015. dec. 30. 19:24
4/17 A kérdező kommentje:
beirod h tabata es legalul ahol vab 30 komment ott nagyon is osztják az észt a verebek....wáááhhhh
2015. dec. 30. 19:26
5/17 Cortez70 válasza:
Hát akkor azt kell megkérdezni, aki leszólja.
8/17 anonim válasza:
Már ne haragudj, de inkább menj ki futni, köztes napokon meg esetleg Tabata.
9/17 anonim válasza:
A Tabata az valami újféle kütyü, olyan mint a Tablet? O.o A Flexet azt még vágom, azzal csiszolni lehet.
10/17 anonim válasza:
Nem igy hivtak az egyik teletabit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!