150 kilos elhizott embernek milyen bringa valo?
Figyelt kérdés
Monti városi verseny? mennyi a sulyhatár? mindennél más? használtis jo? tescos? vagy az hülyeség?2015. júl. 3. 22:26
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem ez már olyan amit csak szaküzletben tudnak megoldani. Nem lenne célszerűbb egy szobakerékpár s pár hónap edzés s fogyás után egy rendes?
2/4 anonim válasza:
Bevásárlóközpontos bringák szerintem felejtős. A szakboltban majd megmondják. Én száz kilós vagyok, és a mountenbikeom százhúsz kilóig ajánlott csak.
3/4 anonim válasza:
Postáskerékpárok néha felbukkannak használtan, azok tuti bírják a 150 kilót. Egyébként igen, szaküzlet, de olcsó nem lesz.
4/4 anonim válasza:
A legtöbb bringa sokkal nagyobb terhelést kap egy 70kg os mozgékony embertől, aki 30as tempóval belerepeszt egy kátyúba mint egy 150kgostól aki nem képes úgysem másra, mint lassan cammogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!