Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kéne elkezdenem? Többi...

Apmál kérdése:

Hogyan kéne elkezdenem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok és szeretnék izmot felszedni. Sosem csináltam még ilyesmit és nem is nagyon értek ehhez. Mit kéne csinálnom? Kérlek írjatok röviden egy edzéstervet vagy linkeljetek el egy KONKRÉT edzéstervet vagy esetleg valaki tudta segíteni magamnak összeállítani. 15F

2015. dec. 30. 13:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagy ott van még a fegyenc edzés,bár attól nem leszel nagyon izmos,és gondolom neked ez a cél.Ha mégis elszánod magad,akkor a google-ba beírod fegyencedzés pdf és az első találat.
2015. dec. 31. 09:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Fekpad van, van két kézisúlyzó 4-4 1 kg súllyal. Valahol van még rendes súlyzórúdis és mellé pár darab kisebb súly is olyan 2kg körüliek. És ezzekkel milyen gyakorlatokat csináljak?
2015. dec. 31. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Le van írva a könyvben, hogy hogy kell kezdeni. 3 hónapig elég a kis súly, mert úgyis átmozgatsz. Addig meg veszel pár súlytárcsát használtan, mert úgy olcsóbb.
2015. dec. 31. 13:41
 14/17 A#szilard ***** válasza:
Ha pécsi vagy gyere velem :) nekem 11.étől érvényes a bérletem :) és olvasgattam egy "keveset,, a kondiról :D
2016. jan. 1. 12:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Áhh vagy csak 370 km, Sima ügy. De azért köszi :D
2016. jan. 2. 12:48
 16/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy még mindig nyújtom a témát ,de a könyv szerint combfeszítő , combhajlító meg csiga is kéne ami otthoni edzésnél nincs. hogyan tudnám ezeket "kicserélni" másik fajta edzésre ami ugyan azt az izmot edzi? (a:

Lehúzás csigán mellhez 3x20

Tricepsz csigán 3x20

Lábnyújtás combfeszítő gépen 3x20

Lábhajlítás combhajlító gépen 3x20

Igazából ezekkel lenne a baj.

2016. jan. 4. 20:42
 17/17 Cortez70 ***** válasza:

Nem kell. Ilyen teljes testes kell: fekvenyomás rúddal vagy egykezesekkel, guggolás, evezés vagy húzódzkodás, mellről nyomás rúddal vagy kézi súlyzóval vállból nyomás, bicepszezés állva rúddal, tricepszre fekve homlokra engedés vagy hátsó támaszos tolódzkodás, egylábas vádlizás emelvényen, hasprés. Tehát nem muszáj minden edzésen ugyanazt csinálni, írtam másik gyakorlatot is néhány izomcsoporthoz.

Minden gyakorlatból 3-4 sorozat.

2016. jan. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!