Hogy lenne érdemes szednem?
Üdv
Edzés előtt fél órával 4db kapszula Thermo-X,edzés után 100% Whey Protein. Pihenő napokon mehet ugyan így? Vagy csak 100% Whey Protein estére.
Köszi előre is
Termogén zsírégetőt NEM edzés előtt vesszük be, mert az túl nagy megterhelés a szívnek.
Reggel és kora délután.
"Hogy lenne érdemes szednem?"
Hogy írta fel a doki?
Protein bármikor mehet, az csak kaja. De edzés után nyomjad és akár reggel is. Én teszek még az esti túróhoz is picit.
A zsírégetőre meg rá van írva hogyan kell. Este ne szedd már, mert nem tudsz majd aludni.
Soha nem értettem,hogy az emberek miért vesznek meg egy kiegészítőt,ha nem tudják,hogy mire jó / mikor miért kell használni.
Minden kiegészítőm megvásárlása előtt megbizonyosodtam arról,hogy a piacon az a legjobb ár érték arányú,és hogy az én céljaim segíti.
Remélem tudod,hogy a zsírégető étrend nélkül nem ér semmit,és hogy a fehérje mellé kell ch is,diétában grammra számolva.(Ketogén más tészta,ott természetesen szinte 0.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!