Koveren erdemes nekiallni edzeni?
Azt szeretnem megkerdezni, hogy lehet fogyni es egyben izmot epiteni. Vagy elore futnom kellene meg hasonlok es csak utana a sulyzos edzes?
Etrendvaltoztatas melett ha szednek zsiregetoket es edzenek heti 4 szer 2 orat segitene lefogyni vagy csak a zsir alatt none az izomzat es megnagyobb lennek?
Jelenleg 172CM 93/94KG
Akkor ne számolgass, senki sem kényszerít rá. De ne is panaszkodj, ha nem jön a tömeg vagy zsírosodsz vagy akármi.
De ha mindennap hasonlóan eszel, akkor azért egy idő után szerintem sejteni fogod, hogy mennyi a szokásos adag, szerintem sem kell grammra pontosan folyton, főleg, ha nem optimális fejlődésre játszol, csak jobban akarsz kinézni.
Egy esélyt adhatsz azért a dolognak, ha előre macerásnak is tűnik (mondjuk szerintem a számolás, mérés igenis az, étrendi változatosságtól is függ, mennyire, de nekem általában az. viszont megszokható, ha pedig nem akarom, ehetek hasonlóan mindennap. vagy hagyhatom az egészet, max. felborul az étkezésem, ha olyan fajta vagyok. vannak opciók s vannak következmények).
Edzeni szerintem mindig érdemes. Ha edzés nélkül fogysz, akkor bizonyára elveszted azokat az izmaidat, amik csak a nagyobb súly miatt vannak s a kalóriadeficit miatt úgyis még nagyobb veszélyben vannak a felesleges, nem kellően használt izmok. Plusz úgyis edzeni akarsz később, minél hamarabb beleszoksz, szerintem annál jobb. Közérzetet is növel, segíti a fogyásod több szinten... Megvannak az előnyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!