Miből mennyit érdemes?
1.Ha diétázni akarok közvetlen edzés után mennyi szénhidrátot vigyek be, (100kg 187cm) és mit érdemes rizs vagy zab vagy legyen inkább por hogy gyorsabb legyen a felszívódás (ha por akkor mit ajánlotok) és szabad e cukrot bevinni edzés után ha igen mennyit
2. Mennyi tojást szabad enni 1 nap én 6-ot is megeszek (csak főzve) de állandóan baszogatnak hogy ez így nem jó stb nem minden nap eszek meg 6-ot legtöbbször úgy van hogy Hétfőn 6 tojás Kedden már csak 1-2 akkor már csirke van :D
Az elsőt nem tudom, a komoly szénhidrátevés sosem lesz az én világom.
Nem hinném, hogy sok tojást ennél (nekem kevés is lenne). Szerintem ami befér a makróidba, az OK. Van, aki fél a tojástól, az ne egye, de másnak az attól még kiváló tápanyagforrás lehet.
1. Az hogy mennyiből mit tolsz edzés után a saját napi össz beviteledtől függ, ezt magadnak kell számolni. Edzés után gyors ch+fehérjepor.
2. Napi 6 tojástól semmi bajod nem lesz. A sárgája miatt fosnak, de nem kell izgulni. 6 tojás még nem egetverő mennyiség.
diétában edzés után kell bevinni a napi ch nagyobb részét.(esti edzéssel számoltan,ebben az esetben testsúlyod - tzs és ezt megszorzod 2vel. )
rizs és a zab is tökéletes,a rizs szerintem esztétikusabb.
2.ha a tojás sárgáját nem eszed meg(koleszterin)akkor 90db t is megehetsz egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!