Ha egy adott időponttól elkezdek gyúrni, és az időtartam legyen mondjuk 2 hónap, fehérje+szénhidrát táplálékkiegészítőkkel nagyobb változást lehet elérni?
Decuki vagy :) "80-90 kilós állat" Öröm volt olvasni :)
Ezek szerint tényleg túl nagy vagyok és nem csak cinkelésből mondogatják.
És: tápkiegből megfejelni a fehérje bevitelt a teljesen kezdőknek és azoknak ajánlatos, akik már évek óta ennek élnek. Nem muszáj patent diéta hozzá, épp ezért találták ki és épp ezért nevezik úgy, ahogy. Persze kajálási szokások között is hatalmas eltérések lehetnek. Míg valaki csak pusztán keveset eszik, de aránylag nem szemetet, addig vannak a kenyeret, sajttal és sonkával verziók is. Ugyan mindkettőnek használna a tápkieg, de kifejezetten inkább az elsőnek javallott.
Na álljunk már meg egy pillanatra, ki mondta hogy "durva" a formám? Ha jol emlékszem egy szóval sem emlitettem ilyesmit. Most probálsz itt piszkálódni, a te nem tudom mennyi, azt hiszem 30 éves testépítéssel a hátad mögött? Amíg én 1 éve(se)?
Nem fogok képet mutogatni senkinek sem, nem fogok 'bizonyitgatni' semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!