Diétába hogy lehet kiszámolni a kcal-t fogyáshoz?
Figyelt kérdés
ha pl én fiú vagyok 174 cm 69 kg napi másfél óra spot 45 perc kondi a többi kocogás (6-7 km)...mennyi fehérjére ch-ra és zsírra van szükségem?2015. dec. 19. 21:24
1/11 anonim válasza:
miért akarsz fogyni? ezzel a magassággal és súllyal nem lehetsz valami túl zsíros.
2/11 Cortez70 válasza:
Pontos kalóriát nem tudsz számolni előre. Belövöd a fehérjét a te esetedben kb 140 grammra, a zsírt 30 grammra, a szénhidrátot meg kezded csökkenteni, hogy heti 0,5-1 kg fogyás legyen. Ha nincs, akkor tovább csökkented a ch-t vagy több mozgást teszel be.
3/11 Cortez70 válasza:
Amúgy meg tényleg minek akarsz ebből fogyni, így is soványka vagy.
4/11 A kérdező kommentje:
első: nem vagyok túl zsíros de még van rajtam kb 13-14%-os a testzsírom de én nem vagyok elégedett vele...le akarom vinni kb 8-9%-ra :)
második: köszi :)
2015. dec. 19. 21:28
5/11 anonim válasza:
nem fogsz 8% testzsírt elérni. amúgy is minek? úgy fogsz kinézni mint egy madárijesztő, izom sincs rajtad elég. komolyan nem értelek.
6/11 Cortez70 válasza:
Előbb legyen némi izomtömeg rajtad, amire már érdemesebb leszálkásítani.
7/11 Glacierous válasza:
Ja,elöbb kéne egy kis tömeg.
8/11 A kérdező kommentje:
2 éve kondizok csak eddig nem nagyon figyeltem a kajára...szóval ne zsírba képzeld el azt a 69 kg-t..jó tudom nem sok de a magasságomhoz képest szerintem jó
2015. dec. 19. 21:38
9/11 anonim válasza:
de még is hova akarsz ebből leszálkásítani? minek? te vagy bruce lee? értelmetlen amit csinálsz egyszerűen. durván egy tizest fel kéne még dobnod magadra jó kajával, aztán azt lepucolni.
10/11 Cortez70 válasza:
Èn 173 cm vagyok és 84 kg, viszonylag szàlkàsan. Szóval az a 70kg alatti súly nem szàmít annyira jónak. Mèg èn ràm is jöhetne pàr kg izom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!