Nagyon sok kalóriát vittem be ma? Nem tudom rendesen kiszámolni.
Biztos hogy nem sok.
Akkor lenne sok, ha fél kiló kenyér mellé aszalt gyümölcsöket és olajos magokat ennél jóllakásig, aztán zsírt és zsíros húsokat (amikkel persze kenyér és krumpli nélkül semmi baj nincs) rá cukros üdítők, tej stb.
Így egyszerűen csak fölösleges lisztet ettél, de aligha ettél sok ételt, kalóriát.
Hogy lehet háromnegyed almát enni? Az utolsó negyedet kidobod?
Egyébként mennyiségek nélkül, recept nélkül nem számítható a kalória.
Vegyél egy konyhamérleget legközelebb és méricskélj, addig meg ne próbálj kalóriákat saccolni, mert tök felesleges. Ilyen mennyiségek hogy "egy kis", "egy vékony szelet", "háromnegyed alma", "nagyobb adag" teljesen értelmezhetetlenek. Még szemmértékre se mondja meg neked az atyaúristen se hogy ez mennyi kalória, nem hogy leírás alapján. Még ha pontos grammra leírtad volna, a virslisalátád összetevőit akkor se tudjuk.
Egyébként "soknak" épp nem tűnik (mihez képest persze, nem tudjuk mennyi a kalóriaszükségleted), nem csoda, ha éhes vagy ennyi után, de nem jóféle kajákat eszel, egészséges étrendhez (diétához az kéne) ezek nagyrésze - főleg a kenyérfélék - kerülendő kategória.
"4.: miért írtam hülyeséget?"
Nem neked szólt, hanem a kötözködö válaszolónak! Elnézést, ha félreérthetö volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!