215 kilós fekvenyomás naturálban lehetséges?
Van egy ismerősöm, aki régen 210-et nyomott, de 117 kg volt hozzá, állítólag nem nyomott semmit. Kérdeztem hogy csinálta, azt mondta kb. 7000 kcalt vitt be egy nap, de szerintem ez nem ilyen egyszerű, mert naturálban nem tudja kihasználni ezt a mennyiséget.
Egy másik ismerősöm, egy cigány fazon most 90 kg körüli és 160-at nyom, de állítólag régen volt 72 kg-san 175-öt nyomott és természetesen nem nyomott semmit. Ez tuti kamu, mert hallottam, amin másnak is meséli, ott már 75 kg volt és csak 170 ment ki, szóval néha-néha szépít rajta valamit.
Egy régebbi bbrádió-ban volt egy erőemelő vendégszereplő, aki naturál és 290 kg-t nyom fekve, de lehet rosszul emlékszem, vagy rosszul értettem, majd meghallgatom újra. Ez a teljesítmény nekem teljesen hihetetlen.
Szerintem lehetséges a 215 kg-s fekvenyomás, de nem 90 kg-san, az majdnem a testtömegének 2,5 félszerese. Oda már kell valami okosság is.
Ha naturalban a testsúlyod 1.5x-ével nyomsz, az már jónak számít.
Ha ehhez még hozzácsapsz pár segítséget - ahogy az "építőmunkás" az előző videón -, öv, fekvenyomó technika,fekvenyomó bandázs,csuklószorító és esetleg egy párszáz ezer forintos fekvenyomó ruha is belefér, akkor lehetséges, hogy a testsúlyod 2.0x-ét kinyomd naturalban. 103 kilós, tapasztalt fekvenyomó 205 kilót ki tud nyomni ezek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!