Edzőhöz járok, a szteroid témát én hozzam fel, vagy várjam meg amig ő? többi lent
Én pl 29 év edzéssel (addig ugye cucc nélkül) sem lettem akkora, mint a srác 2 év alatt. De nem vagyunk egyformák, neki lehet jobb a galenikája. Akarom mondani genetikája. :)
De mindegy mivel érte el, szerintem jó a tömeg.
(magatol elkuldte a mondat kozepen) mint cucc nelkul ugyanazt. En továbbra is allitom hogy naturàl vagyok... De ha ez jónak számit, cuccal mekkora lennék, kb 1-2 év múlva? Nyilvan nagyon genetika fuggo, de mivel kezdo vagyok es ilyen téren semmi tapasztalat, kb hány kilo
jonne fel?
Nadrág póló találkozásnál látszik, hogy van ott husi rendesen, úgy meg nem olyan hihetetlenül hatalmas ez a forma..
Amúgy ha 2 év alatt egyszer sem jött elő ez a téma az edződdel lehet ő nem a te embered, én annó már a második nap erről faggattam az enyémet :) persze azóta sem lett belőle semmi, csak info szinten érdekelt, hogyan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!