Milyen testépítő tiszta bolti szószok/mártások vannak, amik finomak is?
Emberfüggő, ja, de nincs olyan ember, aki napi pár gramm szószbeli cukortól jelentősen zsírosodna, ebben eléggé bizonyos vagyok... De ha mégis, az kerülje, persze. Ahogy az is, akinek ez nem fér bele a világába.
Személy szerint a fűszerezett paradicsompürét tartom a legjobb szósznak, de pont az az, ahol hanyagolom a "csak alapanyagokat veszek" szabályomat és egy igen finom, igen fűszeres hagymás-többféle paprikás grillszósszal ízesítem. Egy hét alatt a grillszószból kb. 1 gramm szénhidrátot fogyasztok (paradicsompüréből jóval többet), ennek nagyobbik fele nem cukor és szinte az egésze a zöldségből jön. Ez nekem így OK.
De persze mindenki készíthet teljesen sajátot is, viszont nem ez volt a kérdés. Az enyém 2 bolti termék keverése (pontosabban zöldfűszert is öntök bele néha), elég kényelmes s jobbat még sosem ettem.
testépítő, tiszta, bolti, szósz, finom
Választhatsz hármat a fent felsoroltak közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!