Versenyre való felkészülés, de hogyan?
Figyelt kérdés
nos ez egy amatőr verseny lesz a suliban,ki hányszor bír gugolni,emelni stb
mellnyomás is lesz es arra lennek kivancsi hogy arra hogyan tudnek otthon edzeni?
tolóckodás is lesz es arra is tudnátok tanacsot adni hogyan tudnek otthon?
koszi szepen :)
2015. dec. 8. 19:57
1/15 Glacierous válasza:
Úgy akarsz indulni,hogy fogalmad sincs az egészről?Mi az a mellnyomás?Fekvenyomásra gondolsz?Vagy mellról nyomás?Nagyon nem ugyan az a kettő.Otthon nem nagyon.Max saját testsúlyos gyakorlatokkal javíthatod az erőszinted.
2/15 A kérdező kommentje:
fekve nyomás
nem szoktam fekve mellre edzeni mivel csaj vagyok igy felesleges szoval igy azon a reszen gyengébb is vagyok azert szeretnek otthon gyakorolni
2015. dec. 8. 20:11
3/15 Cortez70 válasza:
Otthon ha nincs súlyzód akkor nem sokra mész. Marad a sajàt testsúlyos edzés::fekvőtàmasz, pike fekvőtàmasz, guggolàs, stb. Keress rà a fegyencedzésre. Vagy lemész terembe és nyomod súllyal.
4/15 Glacierous válasza:
De csináltad már ezeket?Tudod,hogy kell szabályosan végezni?A kérdésedből úgy jön le,hogy még sose csináltad,csak itt akarod kipróbálni magad.Fekvőtámasszal és tolódzkodással tudsz rá edzeni.
5/15 Glacierous válasza:
Mert,ha tapasztalat nélkül egyből maxokat akardz nyomni,abból nagy a sérülésveszély.Ezért kérdezem.
6/15 A kérdező kommentje:
gondoltam a fekvőtámaszra de h az mennyire hatekony ,nem tudom
2015. dec. 8. 20:26
7/15 Cortez70 válasza:
Ha nincs súlyzód, padod, akkor ez van. Marad a fekvőtàmasz.
8/15 A kérdező kommentje:
igen csinaltam es tudom is szabalyosan csinalni csak otthoni edzesre vagyok kivancsi h mi tudna helyettesíteni
es nem a sok suly a lenyeg,hanem az h mennyire nyomom ki
27 kg-vel kell csinalnom
2015. dec. 8. 20:29
9/15 A kérdező kommentje:
bocsana
mennyiszer*
2015. dec. 8. 20:30
10/15 anonim válasza:
Ha nem szoktal fekve nyomni es 80 kg alatt vagy 27 kg nem fog menni egyszer se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!