Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » NKE alkalmassági vizsgára...

NKE alkalmassági vizsgára felkészülés?

Figyelt kérdés

Hello!

Alkalmassági vizsgára fel kell készüljek,ami a következőkből áll:

3200m futás 15percen belül

75 fekvőtámasz 2pec alatt vagy 20húzódzkodás 2perc alatt

85felülés 2perc alatt

Hogyan rakjam össze az edzéstervet a felkészülésre?

A futás az egyértelmű, elmegyek minden másnap futni. A többire viszont mindennap edzek vagy csak minden másnap? Milyen ismétlésszám stb.?

Tudnátok ebben segíteni?

Jelenleg gyúrok, túl messze nem vagyok ígyse az előirttól, de már csak 4hónap és vizsga, gondoltam jó lenne pont ezeket gyakorolni..

2014. jan. 24. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel ennyi mozgás mellett nem tömegelés a cél valószínűleg ezért én a 3 gyakorlatot minden nap csinálnám GTG módszerrel.
2014. jan. 24. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Eddig tömegnövelés volt a célom, de most fontosabb, hogy meglegyen az alkalmassági.

A GTG lényege, ha jól értem, hogy naponta 5-6alkalommal megcsinálom ezt a 3gyakorlatot? Annyi ismétléssel amennyi éppen megy, ill. hány sorozatban?

A GTG-ről nem tudok sok mindent..

2014. jan. 24. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!