Honvédségi alkalmasságira,30 fekvőtámaszt egy hónap alatt meg tudok e csinálni, ha jelenleg egyet se tudok szabályosan?
Figyelt kérdés
25 év alatti kat,nő vagyok,átlagos testalkatú,szorgalmas.2014. jan. 1. 18:49
1/8 anonim válasza:
Egy hónap alatt nem tudom mekkora fejlődést tudsz kierőltetni, de akkor szerintem nem csak ezen részével lenne baj az alkalmasságinak, ha fekvőtámasz sem megy szabályosan még egy darab sem.
2/8 anonim válasza:
30-at biztosan nem, de 10-20 egészségeset azt biztosan.
Menj le konditerembe, szedjél HMB-t, és edzés után igyál fehérje turmixot, így gyorsan formába tudod hozni az izmaidat. Utána pedig fokozatosan fejlődni fogsz!
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,a futást és az állóképességgel kapcsolatos sportokat szeretem,csinálni is szoktam,de ha kaphatnék egy távolabbi időpontot,akkor szerintetek mennyi lenne szükséges?Ha mindennap több napszakban is gyakorolnám itthon a nőit plussz próbálkoznék szabályossal is,akkor?
2014. jan. 1. 19:06
4/8 anonim válasza:
90 nap alatt elérhető ha szeded a HMB-t és iszod a fehérjét.
5/8 anonim válasza:
Néhány hónap azért jó volna. Ajánlom figyelmedbe a Fegyencedzés és a Meztelen Harcos című könyveket. Azokban van progresszivitás.
75-ös meg légy szíves fejezd be a trollkodást.
6/8 anonim válasza:
Azért remélem nem harcoló beosztásban vagy :D Gondolom nem, szóval lényegében mindegy hány fekvőt tudsz megcsinálni..
7/8 anonim válasza:
ha nem tudsz egyet se az nagyon gáz, elég rossz irányba mentél el
kezdj el zabálni, minden nap fekvőzz 2x, tarts pihenő napot heti 2-t és 2-3 hónap alatt meglesz a 30, bár jelzem,eza minimum ha jól emlékszem, szóval húzzál bele mert keserves lesz a bent eltöltött idő ;)
üdv a Honvédségből
8/8 anonim válasza:
tökmind1 mert csajoknak azt is elfogadják ha kitolt fenékkel kicsit behajlítod a könyököd. Mondjuk attól függ ki nézi, van egy százados, aki be szokta szopatni a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!